CHP'den Çatı Adaya İlk Tepkiler

CHP'den Çatı Adaya İlk Tepkiler

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun CHP ve MHP tarafından çatı aday gösterilmesine, CHP milletvekilleri Melda Onur ve Hüseyin Aygün tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP lideri Devlet Bahçeli'ye çatı aday olarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu önermesi CHP'de bazı tepkilere neden oldu.

HÜSEYİN AYGÜN: CHP İSLAM'A AÇILDI

İslam Örgütü eski başkanı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun adaylığı CHP'nin 'sağa açılma'sının bir devamı; şimdi 'siyasal İslam'a da açılma' devri..

CHP'Lİ GÜNAYDIN: BU ÇATININ ALTINA GİRİLMEZ

Chp Parti Meclisi Üyesi ve Ankara Milletvekili Gökhan Günaydın,Twitter'da, "Yağmur'dan kaçınmak için bu çatının altına girilmez; bu çatı şakır şakır akar" dedi.

MELDA ONUR: TROLLENDİK

İstanbul Milletvekili Melda Onur da yine Twitter üzerinden, "Tamam arkadaşlar, kabul trollendik. Uzlaşı toplantısında talep edilen profile uymuyor" dedi.

Onur, şunları yazdı; ''TOPLU CEVAP: Ekmeleddin Ihsanoğlu adaylığı konusunda hiç bilgim yok. Ama son katıldığım uzlaşı toplantısında talep edilen profile uymuyor.

Tamam arkadaşlar, kabul trollendik... Ama çatı adayını ilk kez duyunca vekil dediğin de bir bocalar... Daha da yazmam O halde ben Milletvekillerine grupta yapılan ankette yazdığım aday isimlerimi açıklayabilirim artık: 1-Sami Selçuk 2-Altan Öymen''