CHP Yine Alay Konusu Oldu

CHP Yine Alay Konusu Oldu

Bolu'da CHP'nin şehrin birçok yerinde bilboardlara astığı reklamda engelli gibi gösterilen adamın sağlam olduğunun ortaya çıkması sosyal medyada gündeme oturdu.

Engelli olarak gösterilen şahsın yeğeni, facebook'tan, "Dürüst ve temiz siyaset buyurun" diyerek tepki gösterdi. 

 

Yerel seçimler öncesi CHP'li Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, şehrin birçok yerinde bilboardlar ve binalara reklam afişi astı.Afişte, "İnanın her şey çok güzel olacak" ve"Birleştirici güç CHP" yazılarının yanında bir resimyer aldı.

RESİMDEKİ ENGELLİ SAĞLAM ÇIKTI

 Bir haftadır reklam panolarında asılı duran afişte tekerlekli sandalyede oturan ve engelli gibi gösterilen şahsın B.T isminde sağlam bir kişi olduğu ortaya çıktı. Bolu'da bir inşaat firmasında çalıştığı öğrenilen şahsın belirli bir ücret karşılığında fotoğrafta yer aldığı iddia edildi. 

YEĞENİNDEN DAYIYA TEPKİ

Afişteki engelli gibi gösterilen şahsın gerçekte sağlam biri olduğunu yeğeni Sami Özalp doğruladı. Resimdeki şahsın dayısı olduğunu söyleyen Özalp, facebook'taki kişisel paylaşımsayfasında afişin resmini paylaşarak, "CHP Bolu afişleri lütfen dikkatli bakalım ortada tekerlekli sandalyede oturan adam sağlam şu anda inşaatta çalışıyor adı da B.T ve maalesef benim dayım. işte dürüst siyaset" yazısıyla tepki gösterdi.

Özalp, facebook'taki yorum bölümünde ise "500 lira almış" ifadelerini kullandı

B.T. GAZETECİLERE AÇIKLAMA YAPMADI

Gazetecilerin telefonla ulaştığı B.T, inşaatta çalıştığını ve konu hakkında bir şey söylemek istemediğini belirterek görüşmeyi reddetti. 

CHP Bolu Belediye Başkan Adayı Mehtap Özcan Mısırlıoğlu, sağlam bir kişiyi engelli gibi gösteren reklam afişi hakkında konuşarak, "Reklam ajansının hazırladığı bir kompozisyondur" dedi. 

Reklam panolarındaki afişte yer alan engelli vatandaş hakkında konuşan Mısırlıoğlu, "Bizler toplumun her kesimine hitap eden insanlarız. Reklam ajansının hazırladığı kompozisyondur. Bugüne kadar AK Partili yöneticilerin reklamlarına bakarsanız onlar da bu tür mesajlarkullanmışladır" dedi. 

Reklam afişinde yer alan ve engelli gibi gösterilen şahsın 500 TL aldığı iddiasına da yanıt veren Mısırlıoğlu, "Biz parayla insan çalıştırmayız. Bizde herkes gönüllü çalışır" yanıtını verdi.