"Çevresindekilerle hahaha-hihihili, inşallah maşallahlar, kedicikler"

"Çevresindekilerle hahaha-hihihili, inşallah maşallahlar, kedicikler"

Bülent Arınç'dan Adnan Oktar ve ekibine sert çıkış...

Başbakan Yardımcısı Arınç, 'Adnan Hoca'ya böyle tepki gösterdi: Televizyonlarda izliyoruz. Çevresindekilerle hahaha-hihihili, inşallah maşallahlar, kedicikler. Bunlar da bir şey yaptıklarını zannediyor. İslam, iman, Kur'an, edep, fazilet, namus, ar haya adına bir şey bulamıyorsunuz.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, hakiki Müslüman'ın edebi, irfanı, gönül lisanı ve okuduklarıyla amel eden kimse olduğunu belirterek, "Müslümanlık ne kadar güzel, derken örneğimiz Işid, El Nusra veya El Kaide değil. Müslümanlık bu değil çünkü" dedi. bugün bozuk tarikatçıların türediğini ifade eden Arınç, "Bozuk tarikatçılar bu yolu ticaret yolu gibi kabul etmişler. Bunlar da bir şey yaptıklarını zannediyorlar. İslam, iman, Kur'an, fazilet, namus, ar ve haya adına hiçbir şey bulamıyorsunuz" diye konuştu.

 

 
"KEDİCİKLERLE BİR ŞEY YAPTIKLARINI ZANNEDİYORLAR"
 
 "Güzel örnek ve büyüklerin sözlerini her zaman hatırlamalıyız" diyen Arınç sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sesini yükseltme, sözünü yükselt. Ses ile söz arasında fark var. Bağırmakla, çağırmakla değil. Söz güçlü olmalı.
 
 Bu camia içerisinde, 'Biz de ehli tarikiz, biz de Üftadeleri biliriz' diye ortaya çıkanlar var. Bu işin daha da feci tarafı. Onlar da kendilerini bu tür işlerle bilgili ve görevli zannediyorlar.
  Şimdi de tarikat var. Şimdi de bize yol gösterenler var. Saçı sakalıyla, üstündeki kıyafetiyle çevresine topladığı 3-5 insanla bu işi yaptığını söyleyenler var.
 İyilerinden Allah razı olsun. Çok bozukları da var. Yanlışları da var. Onlar da bu yolu ticaret yolu gibi kabul etmişler.
 Televizyonlarda izliyoruz. Çevresindekilerle hahaha-hihihili, inşallah maşallahlar, kedicikler. Bunlar da bir şey yaptıklarını zannediyor. İslam, iman, Kur'an, edep, fazilet, namus, ar haya adına bir şey bulamıyorsunuz. Adam, 'Ben de Kadiri'yim' diyor, bir başkası şuyum diyor. Kendilerine bu yaftaları takanlar, bununla anılmak isteyenler var. Çabaları ticaretlerini daha çok artırmak, nüfuzlarını genişletmek."

İHA