Cemaatin BOP'daki Rolü...VİDEO

Cemaatin BOP'daki Rolü...VİDEO

24 TV'de Murat Çiçek'in moderatörlüğünde yayınlanan Açık Görüş programına Abdurrahman Dilipak konuk oldu..

Dilipak, Türkiye'deki operasyon sürecini ve operasyonda dış güçlerin rolünü değerlendirdi. 

Operasyonun kesinlikle, Türkiye'de halkın seçtiği hükümete yapılmış bir dış müdahale olduğunu belirten Dilipak, konuyu öyle bir analiz etti ki...

İşte Dilipak'ın o açıklamaları: 

BU ULTRA MODERN DARBE GİRİŞİMİ

Bu ultra modern bir darbe girişimi gibi bir şey. Eskiden derin devlet askerler üzerinden sisteme müdahale ederdi. Şimdi paralel devlet ya da yargı üzerinden müdahale ediyor.

YAZICIOĞLU SUİKASTİ DAVASI BİR TÜRLÜ AÇILAMIYOR 

Türkiye’de bir Muhsin Yazıcıoğlu suikasti var halen davası açılmadı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a bir suikast iddiası vardı. İki kamyon dolusu bomba ele geçirilmişti. Halen yargıda bir kımıldama yok. Bazı davalar bir türlü ilerlemek bilmiyor. 28 Şubat davası ortada. Skandal kararlar geliyor. 

BİRİLERİ BU DEFA BAŞKA BİR YÖNTEMLE MÜDAHALE EDİYOR

Türkiye’de birileri bu defa başka bir yöntemle sürece müdahale etmek istiyorlar. Türkiye’ye ayar vermek istiyorlar. Türkiye’ye haddini bildirmek istiyorlar. 

ŞİMDİYE KADAR 20 MİLAR DOLAR UÇTU

Birileri de yolsuzluk iddialarıyla kaş yapayım derken göz çıkartıyor. Yüz milyon dolarlık usulsüzlük buldum diye Türkiye’ye 20 milyar dolarlık maliyet yükleniyor. Bu özrü kabahatinden büyük bir hadise olur. Bu yargının, hukukun istismarı olur. Derin müdahalenin maskesi olarak yargıyı kullanmak gerçekten büyük bir cinayettir. 

Bu Türkiye üzerinden Mursi’ye verilen bir derstir, İran’a verilen bir derstir, Pakistan’a verilmek istenen bir derstir. 

BATI 300 YIL ÖNCESİNDEN KANLI BİR EGEMENLİK KURDU VE...

Batı, geçtiğimiz 300 yıl öncesinden kanlı bir egemenlik kurdu dünya üzerinde. Kızılderililerin tümünü yok ettiler. Karaderililerin tümünü köleleştirdiler. Sarı ırkı tamamen sömürdüler. Son bir yüzyıla üç tane dünya savaşı sıkıştırdılar. Birinci Dünya Savaşı, İkinci Dünya Savaşı ve Soğuk Savaş. 

FİLİSTİN'E BİR DAMLA KAN, BİR DAMLA PETROL DİYE GELDİLER

Bir damla kan, bir damla petrol diye geldiler Filistin’e. 22 tane Arap devleti kurdular. Bir dünya düzeni oluşturdular. Dünya gelirinin yarısı Amerika’ya, geri kalan yarısının yarısı Avrupa’ya, geri kalan yarısının yarısı Japonya Çin ve Kore’ye, geri kalanı tüm dünyaya. 

10 SENEDE BİR DARBELER YAPTILAR

Ve bu düzeni sürdürebilmek adına uluslar arası sözleşmeler, güvenlik konseyleri kurdular. 10 senede bir darbeler yaptılar. İç savaşlar çıkardılar. O da yetmedi buna benzer post modern müdahaleler, terör eylemleri, faili meçhuller gündeme geldi. 

Aynı ülkenin insanını Türk, Kürt, Laik, İslamcı, Alevi, Sünni, Sağcı, Solcu diye yıllarca birbirlerine kırdırdılar.

GİZLENMİŞ BİR YAPI VAR, ULUSLARARASI DERİN DEVLET 

Medya, mafya, bürokrasi ve STK içerisinde gizlenmiş bir yapı var. Bunlar uluslar arası bir çete. Uluslar arası derin devleti oluşturuyorlar. Türkiye’ye verilen bir rol vardı. Bu Büyük Ortadoğu Projesi’yle de hayata geçirilmeye çalışıldı. Türkiye İslam dünyasında rol model olarak yeniden dizayn edilecekti. Alameti farikalarını yok ettikleri bir İslam’ı Türkiye üzerinden dünyaya pazarlamak istiyorlardı. Ilımlı İslam buydu. Buna direnenler ise radikal İslamcı olacaktı. İslam atomize edilecekti. Farklı mezhepler birbiriyle çatıştırılacaktı. Bir sürü teolojik tartışma ortaya çıkacaktı. 

CEMAAT'İN BOP ROLÜ

Cemaat de, Batı’yla çatışmayan, Batı’nın değerleriyle kendi değerlerini özdeşleştiren bir rol oynayacaktı. Diyaloğun arkasında da bu vardı. Okullar da bunun aracı olacaktı. Medya, dershaneler ya da yurtlar böyle bir İslam algısını (İsrail’le çatışmayan, Batı’yla çatışmayan, geçmiş tarihi sorgulamayan, gelecek açısından vizyoner olmayan, daha ulusal, daha sınırlı özgürlük ve refah talepleri olan) yayacaktı. 

Amerika uzun çalışmalarına rağmen bölgede İslam’a ve Müslümanlara rağmen var olamayacaklarını gördü. Biz de bölgede, Amerika’ya rağmen var olamıyorduk. Bu proje Amerika’nın Türkiye’deki İslamcılarla işbirliği projesi olarak ortaya çıktı. Başbakan bu projeyi bozdu, çomak soktu. 

TAYYİP ERDOĞAN'IN KONTROLDEN ÇIKTIĞINI DÜŞÜNÜYORLAR

Tayyip Erdoğan’ın kontrolden çıktığını düşünüyorlar. One minute hadisesi, Mavi Marmara hadisesi ya da dünya beşten büyüktür çıkışlarıyla, türkiye’nin kontrolden çıktığını ve kötü bir rol model olduğunu düşündüler. 

Onların istediği Batı’nın dümen suyuna giden bir Müslüman kimliği yerine, daha vizyoner bir kimlikle çıktı Erdoğan. 

TÜRKİYE BUNU YAPSA 10 YIL SONRA ALMANYA'YA İNSANİ YARDIM GÖNDERİR!

Tayyip Erdoğan gidiyor, Rusya’da “bizi Shangay’a alın” diyor. Çin’le gümrük birliğine gidebilir miyiz? Eğer Türkiye Çin’le gümrük birliğine giderse, Çin Türkiye’yi trampen tahtası olarak kullanırsa 10 sene sonra Türkiye Almanya’ya insani yardım gönderir. Çünkü ne otomobil satabilirler, ne buzdolabı satabilirler, ne elektronik eşya satabilirler, ne tekstil satabilirler. 





 
 

star