Cemaat Bediüzzaman'ı Devre Dışı Bıraktı

Cemaat Bediüzzaman'ı Devre Dışı Bıraktı

Cemaatin içyüzünü Cematin sevilen ismi Yazar Latif Erdoğan koydu. Erdoğan "Gülen, bana 'Allah ile konuştuğunu söyledi. Kainatı Hz.Muhammed için yarattım senin için de devam ettiriyorum' dedi" diye konuştu. Erdoğan Gülen'in CIA ile görüştüğünü kaydetti

Cemaatin içinde 40 yıl hizmette bulunan Yazar Latif Erdoğan'dan çarpıcı açıklama. Erdoğan A Haber'de yayınlanan Deşifre programına katıldı. Bir dönem Gülen'in halefi olarak görülen Latif Erdoğan "bugün gelinen bir noktada ciddi bir proje var Bediüzzaman ve Risale-i Nur devre dışı bırakılıyor" diye konuştu.

GÜLEN RİSALE-İ NUR'U KULLANDI

Fetullah Gülen'in Risale-i Nur'un kutsiyetini kullandığını işaret eden Latif Erdoğan bu sayede geniş kitlelere hakim olduğunu söyledi. Erdoğan eğer Gülen'in Risale-i Nur ile hitap etmeseydi cami cemaatinin dışına asla çıkamayacağını kaydetti.

Latif Erdoğan "Gülen cemaat oluşumun ekseninde Risale-i Nur var. Eğer Gülen o metodu kullanmasaydı cami cematinin dışına çıkamazdı. Ondan daha iyi hatiplerde vardı" diye konuştu

Latif Erdoğan çarpıcı açıklamalarını Gülen'in çelişkileri ile sürdürdü. Erdoğan Ecevit ve Demirel ile ilgili söylem ve fikir değişikliklerine şu şekilde anlattı Erdoğan " Gülen Ecevit ve Demirel için Deccal dedi. Sonra Demirel'e söz sultanı dedi, diğerine şefaat edeceğim dedi" diye konuştu

ALLAH(CC) İLE GÖRÜŞÜYORUM

Cemaatin içyüzünü Cematin sevilen ismi Yazar Latif Erdoğan koydu. Erdoğan "Gülen, bana 'Allah ile konuştuğunu söyledi. Kainatı Hz.Muhammed(SAV) için yarattım senin için de devam ettiriyorum' dedi" diye konuştu.

İSMET İNÖNÜ'NÜN ELİNİ ÖPTÜ

Erdoğan, Gülen'in bir bilinmeyenini de kendi ağzından anlattı. Erdoğan"Fetullah Gülen sıraya girerek İsmet İnönü'nün elini öptüğünü açıkladığını söyledi. Bu ciğerleri sızlatan bir tablo. Demek ki CHP sevgisi eskiden geliyormuş" şeklinde konuştu.

Gülen'in Türkeş'in kendisine ölüm kararı verdiğini açıkladığını anlatan Erdoğan konuyla ilgili şunları söyledi:

"Gülen Türkeş tarafından kendisini öldürmek için gönderilen bir kişinin geldiğini söyledi. Ben sizi çok seviyorum ben sizi öldüremem dediğini bana anlattı. Türkeş öldü, baktım Hocaefendi gitti cenazesinde en ön safta yeraldı."

CEMAAT BİR VERDİĞİ YERDEN BİN ALIR

Tayyip Erdoğan kadar ülkemize faydalı olan bir lider gelmediğini söyleyen Erdoğan Cemaate karşı uyarılarda bulunduğunu kaydetti. Erdoğan şu cümleyi söylediğini anlattı "Hocaefendi'nin bir verdiği yerden bin alır"