Cem Küçük Star'dan Kovuldu!

Cem Küçük Star'dan Kovuldu!

Star gazetesi yazarı Cem Küçük, Star gazetesinden kovuldu. İşte superhaber.com'a göre medyadaki flaş kovulma haberinin arka planı:

Star gazetesinin herkese saldırmasıyla ünlü sansasyonel yazarı Cem Küçük uzun bir süredir yazılarıyla hükümet ve Beştepe kanadıyla birlikte medyada da üslubundan dolayı yoğun eleştiri alıyordu. 

Daha önce çeşitli vesilelerle Cem Küçük’ün yazdığı yazılardan duyulan rahatsızlık dile getirilmişti. Son olarak da Cumhurbaşkanlığı’nın gezisine davetli olduğu halde uçağına alınmamış bu olay da medyada büyük yankı uyandırmıştı.

Cem Küçük ile ilgili bardağı taşıran son damla önceki gün Rasim Ozan’ın askeri savcılığa çağırılmasıyla ilgili kaleme aldığı yazı oldu. Cem Küçük yazısında TSK’daki Paralel Yapı’nın darbe hazırlığında olduğunu ve bu kişilerin mutlaka ordudan atılması gerektiğini vurgulamıştı. Cem Küçük’ün Rasim Ozan ile ilgili bu yazısı bardağı taşıran son damla oldu. Cem Küçük Rasim Ozan’ın tutuklanabileceğini, vesayet günlerine geri dönülebileceğini ima etmişti. Bu yazı hem askeri hem de hükümet kanadında büyük rahatsızlık uyandırmıştı. Cem Küçük’ün kovulmasında bu yazının etkili olduğu söyleniyor.

Süperhaber.tv'nin haberine göre Cem Küçük'ün Star gazetesi ile ilişiği dün kesildi.

MEDYADA ÇAMUR ATMADIĞI KİMSE KALMAMIŞTI, SONUNDA KOVULDU!

Cem Küçük son yıllarda medyada "en sevilmeyen" isim oldu. Çünkü bu şöhretini fazlasıyla hak edecek davranışlarda bulundu. Bir çok gazeteci hakkında akıl almaz iftiralar içeren yazılar yazdı, kovulmaları için yapmadığını bırakmadı. Oturduğu yerden ahkam kesen, "onu kovun, bunu kovun" diye emirler yağdıran bu adamın yaslandığı gücün ne olduğu hep merak edildi. 

Medyada asıp kesen, önüne gelene infaz emri veren Küçük, hedef tahtasına Türk Silahlı Kuvvetleri'ni koyunca, "Dur bakayım orada" denildi ve bileti derhal kesildi. 

TSK aleyhinde yazdığı son yazısıyla "bardağı taşırdığı" iddia edilen Star'ın yazarının yıldızı kaydırıldı ve gazeteden kovuldu. Cem Küçük daha önce de 24 TV'de yayınlanan Ersoy Dede ile birlikte sundukları Günün Manşeti programından da kovulmuştu. 

Ocak ayında programdan kovulan Küçük'ün Star'daki yazılarına da son verileceği ifade ediliyordu fakat Küçük Nisan'a kadar yazmaya devam etti. Sonunda ise beklenen gerçekleşti ve Cem Küçük Star'dan kovuldu.