Çeçen Cinayetinde Yeni Gelişme

Çeçen Cinayetinde Yeni Gelişme

Kocaeli'de Çeçenistan uyruklu İsrapilov'u silahla vurarak öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı ve Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, İlimtepe Mahallesi'ndeki konutlarda ikamet eden Ruslan İsrapilov'un (46), 11 Mayıs'ta silahla öldürülmesinin ardından zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.
 Çalışmalar kapsamında İlimtepe Mahallesi'nde oturan Çeçenistan uyruklu E.İ (30), S.İ. (22) ve S.A. (22) gözaltına alındı.
 Jandarmadaki işlemlerinin ardından Körfez Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece cezaevine gönderildi.
 Körfez ilçesinde 11 Mayıs'ta evinin zilinin çalması üzerine kapıyı açan Ruslan İsrapilov, kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti. Evli ve 3 çocuk babası İsrapilov'un bir yıldır Körfez ilçesinde ikamet ettiği öğrenilmişti.
 Zanlılar Emi israilov, Salakh israilov ve Selakh Aziev'in kendilerini yurt dışına çıkarması için öldürülen Ruslan İsrapilov'a yüksek miktarda para verdikleri ve İsrapilov'un verdiği sözleri tutmaması üzerine infaz edildiği iddia edildi.
 Kaynak : Ajanslar