Çavuşoğlu'na Bir Engel Daha: İkinci Salon Da İptal Edildi

Çavuşoğlu'na Bir Engel Daha: İkinci Salon Da İptal Edildi

Almanya'nın Türkiyeli bakanların Almanya'da yapacağı referandum çalışmalarına ilişkin engelleme politikası devam ediyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşma yapması için ayarlanan ikinci salonu da iptal edildi.

Almanya'nın Türkiyeli bakanların Almanya'da yapacağı referandum çalışmalarına ilişkin engelleme politikası devam ediyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun konuşma yapması için ayarlanan ikinci salonu da iptal edildi.

İKİNCİ SALON DA İPTAL EDİLDİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Almanya'da konuşma yapacağı ikinci salonun da iptal edildiğini söyledi.

ALMANYA "HAYIRCIYIM" DEMİŞTİR

Habertürk TV'ye konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker,, "Erdoğan'a izin vermeyenler teröristlere izin veriyor. Almanya taraf olmuş, hayırcıyım demiştir" dedi.

Eker, "Vatandaşlarla buluşmamıza kimse engel olamaz. Sayın Cumhurbaşkanımız, sayın başbakanımız ve bakanlar çeşitli ülkelere gidip vatandaşlarla buluşacak. Ben de Danimarka ve İsveç zorluk çıkarıyor ama gideceğim. Mekan önemli değil ordaki vatandaşlarımızla sokakta, kahvede buluşuruz. Sorun anti demokratik yöntemleriyle anılacaklardır." dedi.