Büyük Şeytanın Ramazan Mesajı Müslümanları Hedef Aldı

Büyük Şeytanın Ramazan Mesajı Müslümanları Hedef Aldı

ABD Başkanı Trump İslam aleminin ramazan ayını tebrik ederken çirkin bir algı operasyonuna imza attı. Trump, tebrik mesajına terör konusunu sokuşturdu.

Müslümanlar ile terörizmi yan yana getirme çabasından vazgeçmeyen Trump, Ramazan ayı dolayısıyla yayımladığı tebrik mesajının içine terör konusunu da sıkıştırarak, İngiltere'deki saldırıları hatırlattı.

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, Trump'ın ramazan ayı için yayımladığı mesaj paylaşıldı. Mesajında, ramazanın özünde şiddeti reddetme, barışı sürdürme ve yoksun olanlara yardım etme ruhu olduğunu kaydeden Donald Trump, bu ruha aykırı şekilde son dönemde İngiltere ve Mısır'da yaşanan terör saldırılarına işaret etti.

Trump, bu tür terör eylemlerinin teröristlere karşı toplumu daha da güçlendirdiğine vurgu yaptı.

RAMAZAN MESAJI DEĞİL, TERÖR MESAJI

Suudi Arabistan ziyaretinde İslam dünyasından birçok liderle bir araya geldiğini anımsatan ABD Başkanı Trump, "Müslüman dünyanın iki kutsal mekanını barındıran topraklarda, tüm dünyada barış, güvenlik ve refah adına ortak iş birliği mesajımızı vermek için bir araya geldik. Amerika, müttefiklerimizle birlikte terörizme ve onu besleyen ideolojiye karşı duracaktır." ifadelerini kullandı.

Mesajında ramazan ayı boyunca herkesi elinden geleni yapmak için azimli olmaya davet eden Trump, "Böylece bizden sonraki nesiller bu beladan uzak kalabilir ve barış içinde bir araya gelip ibadetini yapabilir." görüşüne yer verdi.

"HAYIRLI RAMAZANLAR"

Donald Trump, tüm Müslümanlara oruç, ibadet ve hayır geleneği içinde bir ramazan geçirmeleri temennisinde de bulundu.

KAYNAKAA, HABER7