Bush Müslümanları Öldürme Sözü Verdi

Bush Müslümanları Öldürme Sözü Verdi

ABD’de başkanlık yarışı veren kardeşi için lobi faaliyetleri yapan eski başkan Bush, Yahudilere İslam topraklarına yeni operasyon sözü verdi

ŞEHRİYAR AÇIKGÖZ/İSTANBUL

2016 ABD Başkanlık Seçimleri için Cumhuriyetçi Parti’de adaylık mücadelesi veren kardeşi Jeb Bush için lobi faaliyetleri yapan eski başkan George Bush, Texas Venetian Oteli’nde kapalı kapılar ardında gerçekleştirilen ‘gizli’ bir toplantıdan ses verdi.

SİYONİSTLERE VAAT

Geçtiğimiz Cumartesi gerçekleştiği öğrenilen toplantıya, Cumhuriyetçi Yahudi Koalisyonu’ndan Sheldon Adelson’un da (Venetian Otel’in sahibi) aralarında bulunduğu Yahudi bağışçılar katıldı. Buradaki toplantıda Başkan Obama’nın Ortadoğu politikasını eleştiren Bush, Siyonistlere kardeşi adına yeni askeri operasyonlar vaadinde bulundu. İslam topraklarına yapılan hava harekâtlarının ‘yetersiz’ olduğunu söyleyen Bush, El-Kaide’yi yok etmek için de yeni askeri operasyonlar gerektiğini öne sürdü.

DURUMUMUZ KAOTİK

Obama’nın İran’la nükleer anlaşma sırasında ‘naif’ davrandığını söyleyen Bush, “İslam Devleti’ne karşı savaşı da kaybediyor. İran’ın sadece söz vermesiyle yaptırımlardan vazgeçmek hiç makul değildir. Anlaşma Amerika’nın ulusal güvenliği açısından uzun vadede kötü olur. Ortadoğu’yu şu anda kaotik mi buluyorsunuz? Bir de torunlarımız için nasıl olacağını düşünün” dedi.

IRAK’TAN ÇEKİLMEK HATAYDI

Bush ayrıca Amerika’nın 2011 sonunda bütün askerlerini Irak’tan çekmesini ‘stratejik bir hata’ olarak değerlendirdi. Irak Hükümeti’yle kendisinin 2011’e kadar askerlerini çekme anlaşmasını imzaladığını fakat bunun 2011’den sonra askerlerin farklı bir statüyle kalması için bir anlaşma zemini olduğunu belirten Bush, sözlerine İslam Devleti’nin El-Kaide’nin ikinci hareketi olduğunu belirterek devam etti.

OBAMA’YA ÖLDÜR!’ EMRİ!

Obama yönetiminin ‘teröristlere’ karşı etkisiz olduğunu da öne süren Bush, “Wall Street Journal muhabirinin boğazını kesen Guantanamo’da; oysa şimdi bunu televizyonlarda canlı yapıyorlar. Teröre karşı başarısız bir hükümet!” şeklinde konuştu. Obama’nın İslam Devleti’ni yok edeceğini vaat etmesine rağmen ‘teröristlere’ karşı bir strateji geliştiremediğini belirten Bush, “Etkili bir başkan olmak istiyorsan; bir şey söylüyorsan, yapacaksın! Hepsini öldürmek zorundasın!” diye konuştu.

HİLLARY’E ‘AKIL’ VERDİ!

KARDEŞİNİN muhtemel rakibi Demokrat Parti aday adaylarından Hillary Clinton’a ‘akıl vermeyi’ de ihmal etmeyen Bush, sözlerin şöyle tamamladı: “Hillary, Obama yönetiminin politikalarına karşı mı olacak, yoksa destekleyecek mi bunu seçmek zorunda. Eğer Obama’yı savunursa kaybedeceğini kabul eder, eğer karşı gelirse Başkan’ı suçlamış olur.”