Burhan Kuzu'dan çok sert tepki

Burhan Kuzu'dan çok sert tepki

17 Aralık Operasyonu ile ilgili kişisel twitter hesabından paylaşımlarda bulunan AK Partili Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, sözlerinin çarpıtıldığını ifade etti.

Dün gece kişisel Twitter hesabından operasyon ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Partili Burhan Kuzu, 'On bir yıldır neredeydiniz?' sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, bugün sert açıklamalarda bulundu.

"İTİRAF GİBİ YANSITMIŞLAR"

136 bin takipçisiyle dün gece saatlerinde değerlendirmelerini paylaşan Burhan Kuzu, yolsuzlukların bahane edilerek milli iradenin vesayet altına alınmaya çalışıldığını söyledi. Kuzu, “Adama sorarlar on bir yıldır neredeydiniz? 11 yıldır AK Parti iktidarda bu yolsuzluklar son aylarda mı oldu? Kullanmak şimdi mi işinize geldi?” ifadelerini kullandı.

Kendisinin bu açıklamalarını 'itiraf' gibi değerlendiren bazı kesimler olduğunu ifade eden Kuzu, bu duruma yine Twitter hesabından ağır ifadelerle tepki gösterdi: “Bazı beyinsiz ve zeka sorunu olanlar, ‘yolsuzluk konusunda 11 yıldır neredeydiniz’ açıklamamı itiraf gibi yansıtmışlar. ABV”

İşte Burhan Kuzu’nun o twitleri: