Bugün Gazetesi'ne Şok Suçlama

Bugün Gazetesi'ne Şok Suçlama

İstanbul'da hükümeti hedef alan operasyonların sözcülerinden biri olan Bugün Gazetesi'nin işadamı Reza Zarrab'tan haber yapmama karşılığında 1 milyon lira istediği iddia edildi.

Akın İpek'in sahibi olduğu Bugün gazetesiyle ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Bugün gazetesinin Reza Zarrab'tan haber yapmama karşılığında 1 milyon lira istediği iddia edildi.
 
ZARRAN'DAN iLGiNÇ TEKLiF
 
Yenişafak'ın haberine göre, operasyonlar kapsamında Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'nde ifade veren Zonguldak Alatlı İlçe Müdürü Orhan İnce'nin 'ifade verme tutanağı'nda ilginç detaylar yer aldı.
 
İLGİNÇ DETAYLAR
İşadamı Rıza Zarrab, teknik takibe takılan konuşmalarında, Bugün gazetesinden bir gazeteciyi kastederek, 'Diyor ki, bana 1 milyon versin, ben bunu yayınlamayayım. Yoksa yayınlarım' ifadelerini kullanıyor.
 
POLİSİN NOTU
Polis görüşmeyle ilgili olarak 'Görüşmelerden, muhabirin haberin yayınlanmaması için Rıza Sarraf'tan 1 milyon istediği anlaşılmıştır' notunu düştü.
 
Gazetenin yapmak istediği haberin ise MASAK'ın (Mali Suçları Araştırmı Kurulu) Zarrab ile ilgili yaptığı inceleme olduğu belirtiliyor.