"Buda mı Gol Değil Aydın Doğan " !

"Buda mı Gol Değil Aydın Doğan " !

Aydın Doğan'ın yöneticisi Barbaros Muratoğlu FETÖ'den gözaltına alınmıştı. Muratoğlu'nun örgüt ile bağlantısına bir delill daha çıktı. Akşam köşe yazarı 'Bu da mı gol değil Aydın Doğan' diyerek delili ortaya sundu.

Aydın Doğan'ın bütün idari işlerini yöneten Barbaros Muratoğlu FETÖ iddiasıyla gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Doğan grubu Fethullah Gülen'i Pensilvanya'da ziyarete giden Barbaros Muratoğlu'nun örgütle ilgisi olmadığı iddia ediyordu. Ancak derinlere inildikçe Barbaros Muratoğlu ile ilgili yeni bilgiler onu örgüte bağlıyor.
Bu delillerden biri bugünkü Akşam Gazetesi'nin manşetinden 'Bu da mı gol değil Aydın Doğan' manşetiyle verildi. Akşam gazetesi köşe yazarı Murat Kelkitlioğlu'nun iddiasına göre Barbaros Muratoğlu, Kosova'da FETÖ'cü olduğu belirlenince kacan hakim ile ev aldı.
Murat Kelkitoğlu köşesinde detayları şöyle aktardı;
"Barbaros Muratoğlu ile FETÖ militanı firari eski Yargıtay Tetkik Hakimi Serkan Aydın aynı dönemde, çok yakın tarihlerde Kosova Piriştine’de lüks bir sitede daire alarak komşu oldu.
Tarihi mi merak ediyorsunuz?
15 temmuz işgal girişimi sonrası…

Kosova'daki bu site daire alan Barbaros Muratoğlu eve 45 euro öderken, bu ülkeye kaçan FETÖ'cü Yargıtay hakimi de 90 bin Euro ile buradan daha büyük bir daire aldı. İki ismin de daireleri darbe girişiminden sonra aynı dönemde almış olması dikkat çekici. 

 

 

 

Yargıtay Tetkik Hakimi Serkan Aydın gözaltına alınacağını öğrenen birçok FETÖ’cü gibi firar etti. Aydın, 14 Eylül 2016 tarihinde,  Priştine Kalabria Bölgesi Shkupi Caddesi 'Prishtina Stars' Sitesi’nden 90 bin Euro karşılığında daire aldı. Barbaros Muratoğlu da, firari hakimle aynı siteden daha küçük bir daireyi 45 bin Euro’ya satın aldı.

Firari FETÖ’cülerin kaçış adreslerinden biri olan, hain örgütün arsalar, gayrimenkuller, hatta daha yeni 5 milyon dolar ödeyerek üniversite satın aldığı Kosova’da, Aydın Doğan’ın adamı ile FETÖ’nün yargıdaki önemli bir isminin aynı siteden daire alması tesadüf olabilir mi?

Bu da mı gol değil Aydın Doğan?