Nureddin Şirin

Nureddin Şirin

Bu Sözleri Siyonistlerin Kendisi Söyledikten Sonra Bize Ne Söylemek...

Bu Sözleri Siyonistlerin Kendisi Söyledikten Sonra Bize Ne Söylemek Düşer..?

Siyonist rejim gazetelerinden Haaretz"de Moshe Arens imzasıyla yayınlanan yazıyı okuduğumuzda bütün benliğimizle "Allahuekber!" ve "Elhamdülillah" diyerek haykırdık.

Şu yenilmezlik zırhına bürünmüş İsrail"in geldiği noktaya bakın!

Dünyanın en gelişmiş ve modern silahlarına sahip siyonist rejimin varlığının ayakta duracak mecalinin kalmaması ve Filistin"deki işgalci Yahudilerin kabus üstüne kabus yaşayıp "bize düşen sığınak kazmak artık" deme durumuna gelmesi, Rabbimizin müminlere vaat ettiği zaferin ışıltılarından başka nedir?

İslam dünyasındaki emperyalist ve siyonist sultayı bütünüyle ortadan kaldırma yolunda emin adımlarla ilerleyen "İslam İnkılabı" ve "İslami Direniş" hiçbir saldırı, hiçbir baskı, hiçbir tehdit ve komploya aldırmaksızın dünya Müslümanlarına "Özgür Kudüs, İsrail"siz Bir Dünya" müjdesini veriyor artık; bu çok uzak değil, hemen önümüzde, belki de yaşadığımız günün sabahında.

"Sabah yakın değil mi?" (11/81)

"Kuşkusuz ki Allah"ın yardımı yakındır" (2-214)

İslam dünyasının kalesi ve birliğinin güvencesi olan Osmanlı imparatorluğu'nun yıkılışın ardından İslam beldelerine leş kargaları gibi üşüşen haçlı emperyalistlerin yaptığı ilk iş, mukaddes Filistin toprakları üzerinde "İsrail" adlı bir kanser mikrobunu yerleştirmek oldu. O günden bu yana Filistinliler ve İslam dünyası, 61 yıldır "Nekbe" adı altında karşılaşılan "felaket"i anmakta.

"İsrail" adlı bu zehirli hançer ve terör rejiminin İslam dünyasının bağrına saplanmasının ardındaki temel hedef, "Nil"den Fırat"a Kadar Büyük İsrail" projesini gerçekleştirmekti. Bu hedefine ulaşmak isteyen İsrail"in Amerika ve uluslar arası destekçilerinin yardımıyla gerçekleştirmediği katliam, saldırı ve yıkım kalmadı.

Bundan iki yıl önce, Gazze"ye yapılan soykırım saldırısında tarihin en barbar bir katliamı gerçekleşmişti. Ancak Temmuz 2006 savaşında Hizbullah karşısında büyük bir bozgunla karşılaşan İsrail ardına bakmadan kaçmak zorunda kalırken, 2009 Ocak"ının ortasında da Gazze"den çekilmek zorunda kalmıştı.

Yok edilmek istenen Hizbullah, yıkılmak istenen bir Hamas hükümeti şimdi her zamankinden daha güçlü, daha kararlı ve zafere çok daha yakın durumda. İsrailliler ise "bize düşen sığınak kazmak" diyorlar.

Kazacaksınız tabi, hadi kazmaya başlayın.

Ama siz ölmemek için kazıyorsunuz bu sığınakları.

Fakat bu ümmetin şerefli evladları, seçkin mücahidleri sizin için "toplu mezar" kazıyorlar, hep birlikte girip bir daha oradan çıkmamanız için...!

Artık "Nekbe" yön değiştirdi; siyonistler yatıp kalkıp felaket senaryolarını yazarak, yaşadıkları kabus ve korkulu günleri dile getiriyor: "Kim kimi korkutuyor, biz mi onları korkutuyoruz, yoksa onlar mı bizi?" diye soruyorlar kendilerine.

Seyyid Hasan Nasrullah "İslam Ümmeti için yenilgi dönemi kapanmıştır" derken, sadece, Temmuz savaşında kazanılan zaferin sevincini ve gururunu değil, dünya müslümanlarının umudu ve yüz akı "direniş ekseni"nin artık İslam ümmetine büyük zaferler müjdelediğini dile getiriyordu...

60 yıldır hayatımıza "Nekbe"yi çakan emperyalist ve siyonistlerin alnına bugün "nihai bozgun"u kazıma durumuna geldik elhamdülillah. Hangi güç bunu durdurabilir, hangi güç, hangi ordu, hangi silah bu siyonist rejimi İslami direniş karşısında koruyabilir artık!

Siyonistler Büyük İsrail Projesini çöpe attıktan sonra, "1948 işgal topraklarında nasıl ayakta durabiliriz"in hesabını yapıyor şimdi.

Theoder Herlz, Ben Gerion, Goldo Meir, Rabin, Şamir, Begin, Barak, Şaron, Netenyahu, Olmert, Barak, Livni, Halutz, Ashkenazi. Sizin hüsranınızı Kur"an yazmıştı; hadi gelin değiştirin bakalım"

İzzeddin el Kassam komutanı Ahmet Ceberi"nin sözü her şeyi özetlemeye yetiyor:

"Siyonistlerin önünde sadece iki seçenek var: Ya ölüm, ya da Filistin topraklarından defolup geldikleri yere dönmek!"

Varsın hepsi toplanıp gelsin artık!

Varsın ordularını seferber etsinler!

Varsın yeni silahlarını denesinler!

Varsın savunma sistemlerini kursunlar!

İsrail bitmiştir!

Muhammed Ordusu Kudüs yolunda ilerlemektedir!

İslam Ümmeti"ne bu kutlu zaferleri yaşatan inkılabımıza, direnişimize, liderlerimize, şehidlerimize, mücahidlerimize selam olsun!

Kalk ey Bilal, kırıldı Hubel'in başı, ezan vaktidir şimdi!

Ufuklarımızda parıldayan Özgür Kudüs"e selam olsun!

 velfecr

Bu yazı toplam 3036 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar