Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Bu soruların peşi asla bırakılmayacaktır!

Üsame bin Laden kalleşçe öldürülmüştür. Hem kalleşçe, hem de kendilerine göre şeytani bir şekilde ortadan kaldırılmıştır.
Şunu baştan belirtelim ki, onun bu şekilde ölümü hiçbir şeyi noktalamayacak, hiçbir defteri kapatmayacaktır.

Aksine, yaşarken bile hakkında söylenenlere insanların tereddütle yaklaştığı, inandırıcı bulmadığı Üsame bin Laden"in hayatının sonu, şimdi daha çok gündem olacaktır. 

Özellikle ABD tarafından cevaplanmadığı takdirde geride bütün hesapları bozacak sorular bırakmıştır.

Üsame bin Laden silahsız bir şekilde yakalandığı, sağ olarak ele geçirilmesi yüzde yüz mümkün olduğu halde niçin öldürülmüştür?

Dünyada konuşması, konuşturulması gereken bir tek insan varsa o da Üsame bin Laden iken niçin susturulmuştur. 

Söyleyecekleri en çok merak edilen, söyleyecekleriyle çok şeyin aydınlanacağı herkes tarafından bilinirken ve beklenirken niçin öldürülmüştür?

ABD"nin İslam ülkelerinde yaptığı işgal ve katliamların bahaneleri zaten işin başında hiçbir zaman inandırıcı bulunmadığı, sonunda bir bir yalan çıktığı bir dönemde, Üsame bin Laden"nin niçin susturulduğu sorusunun peşi asla bırakılmayacaktır.

Çünkü bugün yapılan katliamların, gaspların ve işgallerin birinci bahanesi Üsame bin Laden değil miydi?

 

Şu andan itibaren tasını tarağını toplayıp Afganistan"dan def olup gitmesi gerekmez mi? Üsame"yi aramak için girdiğini söylememiş miydi?

Fakat göreceksiniz, işgal ettiği hiçbir yerden çekilmeyecektir. Korkarım bu işgal listesine Pakistan"ı veya bir bölümünü ekleyecektir. Öyle ya, Üsame Pakistan topraklarında bulunmadı mı, Pakistan devleti Üsame ile iş birliği içinde olmadan nasıl kalabilir orada?

Emperyalist ABD"nin besleme medyası şimdiden bunu dillendirmeye başladı bile

En azından mevcut işgallerin sürmesi gerektiğinin gerekçelerini sıralamaya başladılar. "Üsame"nin ölmesiyle El Kaide kesinlikle bitmez" El Kaide intikam yemini etti". El Kaide bundan sonra daha da saldırganlaşacak" El Kaide"nin ikinci adamı Eymen el Zevahiri daha güçlü birisi"

Dikkat edin, bütün bu başlıklar işgallerin mutlaka devam etmesi gerektiğine insanları inandırmak içindir.

Fakat her şeye rağmen Müslümanlar "Niçin hala def olup gitmiyorsun?" sorusunun peşini bırakmayacaktır.

"İslam"la savaş halinde değiliz" diyen Obama"ya, benzer sözleri daha önce de söyleyip duran önceki ABD yetkililerine şu soruyu da soracak ve peşini bırakmayacaktır: "Peki bir de İslam"la savaş halinde olsaydınız ne yapardınız acaba?"

İslam"la ve Müslümanlarla savaş halinde değilsiniz, fakat ülkelerini cehenneme çevirdiniz, Müslümanları katliamdan katliama uğrattınız, yüz binlerce masum müslümanın canına kıydınız, namuslarını kirlettiniz, sayısız müslüman şu anda sizin kontrolünüzdeki zindanlardadır, yer altı ve yer yüzü kaynaklarını vahşice yağmaladınız.

Söyleyin, İslam"la ve Müslümanlarla savaş halinde değiliz diyorsunuz, ya bir de savaş halinde olsaydınız ne yapardınız acaba, gerçekten merak ediyoruz.

Evet, Müslümanlar olarak bu soruları tekrarlayıp duracağız ve peşini bırakmayacağız.

 

Üsame bin Laden"in kalleşçe öldürülmesinden sonra "Terör nedir, terörist kimdir?" sorusunu bundan sonra daha sık sorup duracağız.

 

Bu arada Türkiye"yi yönetenlere de soracağız ki:

Üsame bin Laden"in öldürülmesinin ardından sizleri böyle konuşturan şey nedir?

Özellikle Cumhurbaşkanını Üsame bin Laden"in kalleşçe öldürülmesine sevindiren, memnun eden şey nedir?

Bize gelince" Zalimlerin, emperyalistlerin gece sabahlara kadar tepinip sevinç naraları attığı bir demde biz Üsame bin Laden"e Allah"tan rahmet ve mağfiret diliyoruz.
 


doğruhaber

Bu yazı toplam 4005 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar