Bu Sabahki Bıçaklı Eylemde Bir Siyonist Asker Yaralandı

Bu Sabahki Bıçaklı Eylemde Bir Siyonist Asker Yaralandı

Bu sabah işgal altındaki Kudüs yakınlarında bulunan ve Kudüs toprakları üzerine inşa edilen Gush Etzion Yerleşkesi yakınlarında Siyonist işgal askerlerini hedef alan bıçaklı feda eyleminde bir asker yaralandı

Bu sabah işgal altındaki Kudüs yakınlarında bulunan ve Kudüs toprakları üzerine inşa edilen Gush Etzion Yerleşkesi yakınlarında Siyonist işgal askerlerini hedef alan bıçaklı feda eyleminde bir asker yaralandı. Eylemi yapan genç ise işgal güçleri tarafından tutuklandı.

Siyonist haber kaynakları bu sabah 19 yaşlarındaki Musab Muhammed Ğuneymat adındaki Filistinli gencin bir askeri bıçakla yaraladıktan sonra etraftaki askerlerin kendisine ateş ettiğini ve eylemci gencin tutukladığını belirtti.

Öte yandan dün gece El-Halil şehrinin orta kesiminde işgal askerlerine ait bir devriye aracına yönelik bombalı eylem olduğunu kaydeden Siyonist kaynaklar, saldırıda araçta hasar meydana geldiğini ancak can kaybı olmadığını ifade etti.

Dün gece Kudüs’ün El-İseviyye beldesinde süren şiddetli çatışmalarda bir gazeteci yaralanırken, El-Halil şehrinde aralarında ilk yardım çalışanlarıyla gazeteciler de olmak üzere 18 kişi yaralandı.

Kaynaklar 3 kişinin gerçek mermilerle yaralandıklarını belirterek, çatışmaların geç saatlere kadar sürdüğünü söyledi.