Bu neyin Modası?

Bu neyin Modası?

İslami değerlerimizin gözden düşürülmesi için gösterilen hummalı çabalar her geçen gün ivme kazanıyor. İstanbul’da 20-21 Nisan’da yapılacak olan tesettür modası festivali bunun son örneği.

İslami değerlerimizin gözden düşürülmesi için gösterilen hummalı çabalar her geçen gün ivme kazanıyor. İstanbul’da 20-21 Nisan’da yapılacak olan tesettür modası etkinliği bunun son örneği.
 
Üstelik bu ve benzeri etkinlikleri organize edip sponsor olanların 'İslamilik' iddiasını seslendirmeleri gülünç olarak değerlendiriliyor.
 
Konuyla ilgili Aysha.com sitesinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:
 
‘Modanisa.com’un öncü olduğu İstanbul Modest Fashion Week, 20-21 Nisan 2019 tarihlerinde Zorlu PSM’de moda severleri bir araya getirecek…
 
‘Modest fashion’ diğer adıyla muhafazakar modanın öncü markası olan Modanisa, mükemmel bir moda haftasına ev sahipliği yapacak. 2016’da ilk kez gerçekleşen Modest Fashion Week, bu yıl 4. Kez moda severlere ev sahipliği yapacak.
 
Modest moda sektörüyle ilgili en son trendlerin sergileneceği İstanbul Modest Fashion Week, 20 – 21 Nisan 2019 tarihlerinde Zorlu PSM’de gerçekleşecek. Modest Fashion Week daha önce Türkiye dışında Londra, Dubai ve Jakarta’da da muhafazakar modanın öncü isimlerini bir araya getirmişti.
 
3 yılın ardından yeniden İstanbul’da düzenlenecek olan bu etkinlikle neler var neler… İstanbul Modest Fashion Week ile birbirinden ünlü markalar, influencerlar ve tasarımcılar muhafazakar modanın nabzını tutacak.
 
Moda severler, Modanisa ana sponsorluğunda düzenlenen İstanbul Modest Fashion Week’te Halima Aden’in Modanisa’ya özel olarak hazırladığı türban koleksiyonunu, Nihan Peker’in ilk modest koleksiyonu, Modanisa tarafından hazırlanan ilk online modest gelinlik koleksiyonu M Wedding’i görme fırsatını yakalayacaklar.’