Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Bu işlerin arkasında ABD mi var?

Her şeyi Masonlar, Komünistler, Yahudiler yapar..
Bir başkası bir şey yapıyorsa da onların arkasında bunlardan biri vardır..
Bunları gözlerinde o kadar büyütmüşlerdir ki, dışarıdaki bu düşmana karşı kendilerini korumaya çalışırken, nefislerine taht kurup oturan Şeytan"ı bile görmezler..
Hâşâ, "Batıl gelmiş, hak zail olmuştur."
Bu düşüncenin arkasında düşmanı büyütmek, kıskanmak ve kendini, ona karşı çıkanları zavallı görmek gibi bir hastalık vardır..
Haşa, nerede ise, onlar her şeyi bilir, görür, duyar ve karar verdiklerinde kararları uygulanır..
Ona karşı çıkmaya çalışanlar ise zavallı, çaresiz, bir imkansızı gerçekleştirmeye çalışan zavallılardır sanki. Hiçbir zaman büyük, önemli, ciddiye alınacak bir şey yapamazlar. Yapamayacakları için de teşebbüs bile etmezler. Ve zaten gerekçeleri hazırdır; Masonlar, Yahudiler, dünyanın egemenleri yaptırmazlar ki..
Şeytan hep vardı, var ve var olmaya da devam edecek.
Onun askerleri de var. Ama onların dedikleri değil, Allah"ın vaadi gerçekleşecek ve sonuçta herkes layık olduğu gibi idare olunacak. Biz değiştiğimizde ise Allah bizim hakkımızdaki hükmünü değiştirecek..
Mısır devriminin arkasında ABD var mı? Libya devriminin arkasında da, Tunus"ta da onlar olmasın? Hani BOP filan.. Öyle değil mi? Sudan"ı karıştıranlar da onlar, Bahreyn"i karıştıranlar da.. Yemen"i karıştıranlar da. Tamam Irak"ta, Afganistan ve Somali"de de onlar vardı. Ama bu gerçek, gerçeğin bütününü açıklamak için yeterli değil. Peki, bu süreçte biz neredeyiz, İhvan nerede! Dualarımız nerede..
Sonuçta karanlık, aydınlığın yokluğudur.
Tamam, İsrail başlangıçta, FKÖ"yü içeriden bölmek için HAMAS"ın kurulmasına ses çıkartmadı. Filistinlileri birbirine kırdıracak, kendi aralarında bölünmesini sağlayacaktı. Öyle de oldu.. Bu gerçek, HAMAS"ın İsrail"in bir planı olduğu anlamına gelmez ki. Allah sonuçta onların oyununu bozdu ve HAMAS bu süreci çok iyi yönetti ve kaybeden taraf İsrail ve Abbas yönetimi oldu..
Ne yani, Mübarek"i gönderen halk değil de ABD ve İsrail mi idi? Bu sonuçtan kim kazançlı çıktı?
Kuşkusuz onlar bu sürece müdahil olmak ve bundan sonrası için kendi yandaşlarını öne çıkartmaya çalışacaklardır.. Bu her zaman böyle. Dün de böyle idi, bu gün de, yarın da böyle olacak.. Ama bu onların bütün sürece hakim oldukları anlamına gelmez..
Bir şeyin vadesi dolunca şartlar oluşuyor. Siz o fırsatı değerlendirirseniz sizin beklentileriniz gerçek oluyor.. Ve tabi ki Allah (cc) bütün bunları önceden biliyor..
Bana kalırsa bu tartışmaları bırakıp şimdi bundan sonra ne yapmalıyız, ona yoğunlaşmalıyız.
Kim yaparsa yapsın. Bu süreci Masonlar başlatmış olsa ne yazar. Basıl bir halk hareketinin inisiyatifini onlar ele geçirmek için çabalıyorsa, biz de bu sürecin bundan sonrasına nasıl katılabiliriz, ona bakalım.. Mekerallahu! Allah dilerse kafirler eliyle de dinine hizmet ettirir..
Birileri kehanet peşinde.. Sorumluluklarını örgütlemek değil de, bu işlerin arkasında kim var onu bulmaya çalışıyor. Hem hiçbir bilgisi olmadığı halde.. İçinden çıkamayınca da, komplo teorilerine, vehimlerine, siyasi dedikodulara ve biraz da işi dini bir temele oturtup kıyamet alametlerine, Mesih ve Mehdi konusuna getiriyor..
Yatıp uyuyanları, dedikodu yapanları Mesih de gelse, Mehdi de gelse kurtaramaz. Çaba gösterenleri ise Allah, yeryüzünün varisi kılmak ve onları cennetle ödüllendirmek istiyor.
Karanlık aydınlığın yokluğudur. Aydınlık gelince karanlık yok olur ve zaten karanlık yok olmaya mahkumdur.. Hâşâ, Allah"ın yetmeyen gücüne güç, yetmeyen parasına para, yetmeyen aklına akıl yetirecek değiliz. Sübhanallah! O "ol" der ve olur.. Rızkı veren, kadere ve ecele hükmeden O"dur! O zaman ne gam!. O zaman çaresiz değilsiniz, çare siz"siniz! Haydi o zaman.. Şimdi sıra sizde.. Karanlığa küfretmeyi bırakın da kalkın Allah aşkına bir mum yakın.. Şeytana lanet okumaktansa Resul"e salavat getirin..
Tamam "Lai ilahe" diyelim de, arkasını da getirelim; İLLALLAH diyelim..
Geleni-gideni bırakın da neyle meşgulsünüz ona bakın. Çünkü herkes ancak yaptığının karşılığını bulacaktır. "Allah (cc) bize hayır gibi gelende şer, şer gibi gelende hayır murat etmiş olabilir" Biz bilmeyiz, Allah bilir..
Selam ve dua ile.


 
akit

Bu yazı toplam 2185 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar