Bu Hafta Hava Nasıl Olacak ?

Bu Hafta Hava Nasıl Olacak ?

Meteoroloji'den yağış uyarısı! Bu haftaya dikkat

Meteoroloji Genel müdürlüğü'nden gelen son bilgilere göre yurda batıdan giriş yapacak olan yağışlar hafta ortalarına kadar tüm yurda yayılacak. 

Bu Hafta Hava Nasıl Olacak ?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkenin kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Rize ve Artvin çevreleri ile Trabzon'un doğu ilçelerinin hafif sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı ve Orta Karadeniz ile İstanbul çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

SALI GÜNÜ YAĞMUR GELİYOR

Salı günü ülkemize giriş yapacak olan soğuk ve yağışlı hava, haftanın ortalarına doğru tüm yurda yayılacak. Yağmurun etkisiyle hava sıcaklıklarında düşüş meydana gelecek. Perşembe gününden sonra yağmur batıdan başlayarak ülkeyi adım adım terk edecek.

Hafta sonu İstanbul'da 25 dereceye ulaşan sıcaklıklar perşembe günü 15 dereceye kadar düşecek. Hava sıcaklıkları gece 10 derece civarında seyrederken kış adım adım kendini hissettirecek.