Boks yapsın

Boks yapsın

Saldırıya uğrayan Mustafa Suver, Sarıgül için suç duyurusunda bulunacak. Suver, 'İyi boksör olur. Ringlere çıksın. Tahammülsüz adam, büyükşehiri nasıl idare edecek' dedi.

Feshane'de 'Trabzon Günleri' etkinliğinde Mustafa Sarıgül'ün saldırısına uğrayan Mustafa Suver yaşadığı üzücü olayın şokunu atlatamadığını söyledi. Suver, 'Sarıgül'ün en güzel başarısı iyi bir boksörlük olur. Çıksın ringlere boksörlük yapsın. Eğer bir tane adamın bir lafına tahammül edemeyen adam, koskoca büyükşehir belediyesini nasıl idare edecek ben onu merak ediyorum' dedi. Sarıgül'ün korumalarının da kendisini darp ettiğini belirten Suver, korumaların ellerini arkadan bağladığını söyledi. Suver, 'Sırtıma vuran korumalar benim ellerimi geriye doğru bağladılar. Beni alıp götürürken polisler geldi. Polis beni ellerinden aldı, Sarıgül salonu terk ettikten sonra beni de bıraktı' diye konuştu.

Mustafa Suver, Sarıgül'e hakaret etmediğini belirterek, 'Küfür etmedim, ağır hakaret etmedim ama yumruğu yedim. Onu inkar ederse Allah'a hesap verecek. Elimi tuttuktan sonra sinirli bir şekilde elimi var gücüyle sıktı art niyetli olduğunu anlayınca niye sıkıyorsun dedim. Elimi kurtarır kurtarmaz başıma yumruk vurdu. Benim öyle şeylere girmemem lazım ancak Başbakanım'a yapılan hakaretten rahatsız oldum. Kişisel tepkimi verdim' dedi ve şikayetçi olacağını söyledi.