Mehmet GÖKTAŞ

Mehmet GÖKTAŞ

Bizim köpeklerimiz ezan okunurken

Bizim kasabada ezanlar okunmaya başladığında civardaki köpekler başlarını yukarı kaldırarak kurtlar gibi ulumaya başlarlar. Havlama, ürüme değildir bu, ahenk içinde ulumadır. Ezanın sesini bastırmadan uyumlu bir şekilde iştiraktir bu. Hatta ben bazen ezanı duymam da köpeklerin ulumasından anlarım ezanın okunmakta olduğunu.

Zannedersem Anadolu'nun her yerinde köpekler bu şekilde ezanla birlikte uzun uzun ulurlar. Hatta sırf bundan dolayı insanımız köpekleri biraz daha sever. Bana çok sormuşlardır köpeklerin bundan dolayı mübarek bir hayvan olup olmadığını. Hiç olmazsa zarar vermesinler, sevsinler diye sesimi çıkarmamışımdır.

Hollanda'nın polis köpekleri Allahuekber diye tekbir getiren birisini gördüğünde saldırıya geçiyorlarmış. Eylem yapan kalabalıklar içinden veya tek başına tekbir getiren birisini gördüklerinde kuduruveriyorlar, üzerlerine atlıyorlarmış.

Sonra öğrendik ki bu köpekleri siyonist israil bu şekilde eğitiyormuş. Allahsız kafirler köpeklerin de fıtratını bozmuşlar ve kendilerine benzetmişler.

Kafirlerin en büyük özelliklerindendir; kendisinden başka ilah olmayan Allah'ın adını duyduklarında nefretle dönüp yüz çevirirler.

“Sen Rabbinin Kur'an'daki ismini ahad olarak andığında nefretle arkalarını dönüp giderler.”(18/46)

İblis'in de benzer bir yönü vardır hani; Allahuekber sesini duyar duymaz yellenerek kaçar gider.

Biliyorsunuz siyonist rejim kafayı şu günlerde ezana takmış durumda. Siyonizmden ilham alan Avrupa da ezanla uğraşıp durmakta.

İmansızlar sadece ezana ve tekbire değil, müslüman simalara da aynı şekilde düşmandırlar, asla tahammülleri yoktur.

Çünkü ne zaman Allah'ın adını duysalar, ne zaman Allah'ın adını hatırlatan simalar görseler yapageldikleri kâfirliklerinden dolayı verecekleri hesap, varacakları cehennemi hatırlıyorlar ve çıldırıyorlar.

Aslında bugün İslami özellikleriyle öne çıkan Türkiye, batıdaki muhataplarına hep Allah'ı ve ahireti hatırlatıyor, yaptıklarının er geç hesabını vereceklerini hatırlatıyor, zulümlerini, sahtekârlıklarını hatırlatıyor, faşistliklerini hatırlatıyor, gördüğünüz gibi buna tahammül edemiyorlar.

Şimdi İslam düşmanlığı uğruna zavallı köpeklerin fıtratını bozarak onlara da müdahale ediyorlar. Bitkilerin fıtratını, her şeyi fıtratını bozdukları gibi.

Zavallı köpeklerin suçu nedir ki bundan sonra onları gördüğümüzde siyonistleri hatırlayacağız, Hollandalıları hatırlayacağız. Yine de siz siz olun da böyle bir şey yapmayın, yani o tür köpekleri gördüğünüzde siyonistleri, Hollandalıları hatırlamayın, yazıktır, günahtır hayvanlara.

doğruhaber

Bu yazı toplam 1320 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar