Bizi öldürüp kaos oluşturmak istiyorlar

Bizi öldürüp kaos oluşturmak istiyorlar

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, "Şu anda Türkiye'de bir suikast timi var ve biz nereden geldiklerini biliyoruz. Bizi öldürüp kaos ortamını büyütmek için geldiler" açıklamasında bulundu.

STK'lar tarafından son günlerde hükümeti hedef alan operasyonlarla ilgili basın toplantısı düzenlendi. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım yaptığı konuşmada "Hizmetleriyle öne çıkan bir yapı ne yazık ki şu anda Türkiye'yi kaosa sürüklemektedir" dedi. "Şu anda Türkiye'de bir suikast timi var ve biz nereden geldiklerini biliyoruz. Bizi öldürüp kaos ortamını büyütmek için geldiler" diyen Yıldırım, "Sizi tehdit eden uluslararası güçleri terk edin. Herkese bir ders vermiş olur, milleti yeniden kazanabilirsiniz" dedi.

Yıldırım şöyle devam etti;

 

Bizler sizin yardım kuruluşunuzun yeleklerini giyerek Gazze'de yardım dağıtmadık mı? Bu hırs ve düşmanlık neden? Bu süreç hangi yapıların, hangi şirket ve oluşumların arkasında siyonizmin olduğunu açık bir şekilde gösterdi. Yeniden söylüyorum. Gazze'de eğer Yahudiler zulme uğruyor olsaydı biz o gemiyi yine kaldırırdık.