"Biz Şeytan Taşlamakla Uğraşıyoruz"

"Biz Şeytan Taşlamakla Uğraşıyoruz"

Bir pastaneyi ziyareti sırasında vatandaştan 'Geçinemiyoruz, açız' tepkisi gören Bakan Ala'nın verdiği cevap dikkat çekti.

Erzurum'ın Hınıs ilçesinde bir pastaneyi ziyaret eden İçişleri Bakanı Efkan Ala, sürpriz bir tepkiyle karşılaştı. Hikmet Çerçi isimli bir vatandaş, bir okulda 800 TL ile çalıştığını, 4 nüfusa bakamadığını söyledi. Daha sonra karnını gösteren Çerçi, “Açız, geçinemiyoruz. 4 çocuğa bakıyorum. ‘Çocuk yap’ diyorlar. Nasıl geçineceğiz 800 lirayla?” dedi. Bakan Efkan Ala ise Cemaat ile yaşadıkları kavgayı hatırlatarak "Şeytan taşlamakla uğraşıyoruz" dedi.

EFKAN ALA'NIN O AÇIKLAMALARI

“Biz istiyoruz ki ekonomimizi büyütelim. Büyütürken de siyaseten ve ekonomi büyüsün derken Ankaralarda, orada neler oluyor sen de biliyorsun. Bak biz sizin problemlerinizle bir yere getirelim diyoruz. Bir de şeytan taşlamakla uğraşıyoruz. Bir sürü efendim önümüze engeller konuluyor, şey oluyor. Şimdi diyorsun ki nasıl oy vereyim? Oy vermezsen zayıflatırsın bak. Ben senin durumunu daha güzelleştirmek, iyileştirmek için geliyorum, gelmeye çalışıyorum.”