"Birileri Şu Herifi Etkisiz Hale Getirsin" !

"Birileri Şu Herifi Etkisiz Hale Getirsin" !

Doğru Haber genel yayın yönetmeni Mehmet Göktaş'ın yazısını takipçilerimizle paylaşıyoruz

Dedeciğim, teröristleri etkisiz hale getirmek ne demek diye sormuştu bizim torun. Dedim yavrum, bir daha teröristlik yapamaz hale getirmektir. Galiba ne demek istediğimi anlamış olmalı, güldü.

Şu günlerde ne zaman bir haber sitesine, bir haber kanalına baksam içime bir korku dolduğunu fark ediyorum ki acaba şu herif yine bir halt etti mi, yeni bir şeyler zırvaladı mı diye.

Bir bakıyorsunuz Müslümanların Amerika'ya girişini yasaklamış, bir bakıyorsunuz İran'ı tehdit etmiş, bir bakıyorsunuz kendi başına Suriye'de güvenli bölge oluşturacağını söylemiş, bir bakıyorsunuz büyükelçiliğini Tel-aviv'den Kudüs'e taşıma kararı almış, bir gazeteciyi susturup dışarı atmış, bir ülkenin başbakanının yüzüne telefonu kapatmış, Ukrayna ve Kırım üzerinden Rusya'yı uyarmış, Polonya sınırına asker yığmış, bir sabah uyandığınızda Çin'i tehdit etmiş...

Tamam, korkmaya gerek yok, başta kendi ülkesinden olmak üzere kitleler karşı çıkıyor, şimdilik söylediklerinin bir kısmı hep kağıt üzerinde kalıyor.

Fakat hiç belli olmaz, bir de bakmışsınız bir sabah bir yere saldırıvermiş, bir yere çıkarma yapmış, füze fırlatmış. Züccaciye dükkanına bodoslamasına giren bir fil gibi herif, yapar mı yapar.

 Zaten dünya bir tek kibrite bakıyor, Allah korusun her taraf bir anda tutuşuverir.

En iyisi benim dediğim; yol yakınken birileri şu herifi etkisiz hale getirmelidir.

Hem de bizzat kendileri. Aman ha başkalarını bu pisliğe bulaştırmasınlar.

 Hem kendileri çıkarmadılar mı bu pisliği orta yere, kendileri temizleyiversin.

Aksi takdirde dünyanın başına bela olacak. İşin içinde nükleer silahların kullanılması var. Bu herifin nükleer silah kullanma ihtimali şimdiye kadar gelenlerin hepsinden daha fazla değil mi? İsterseniz küçük çapta bir anket yapın ve soruverin ki; aşağıdaki isimlerden hangisi nükleer silah kullanabilir diye, kesinlikle bu herifin isminin birinci sırada yer aldığını göreceksiniz. Allah korusun!

 Fakat şunu bilsinler ki eğer bu herifi etkisiz hale getirmezlerse her şeyden önce kendilerinin başına bela oluverir.

Herkes şu konuda ittifak etmiştir ki; Hitler'in mağlup olmasının yegane sebebi, aynı anda her tarafa birden cephe açması, her tarafa aynı anda saldırmasıdır.

Eğer Alman halkı akıllılık etseydi, Adolf Hitler'i vaktiyle bizzat kendileri etkisiz hale getirseydi hem kendilerinin hem dünyanın başına bu musibetler gelmezdi.

Gördüğünüz gibi bu herif de bir anda dört bir yana hırlayıveriyor. Bu yangın herkesten önce Amerika'nın kendisini yakar, daha sonra başkalarını.

Bazıları Gorbaçov'a benzetiyor. Nasıl ki Gorbaçov Sovyetler Birliğinin dağılmasına sebep oldu, bu da Amerika'nın yıkılıp gitmesine sebep olacak diyorlar.

Olabilir fakat Sovyetler Birliği bulunduğu alanda kendi ayakları üzerine çökmüştü.

Korkarım bu herifin eliyle çökeceği düşünülen Amerika etrafın da felaketine sebep olacak bir şekilde çökecek gibi.

Yine en iyisi benim dediğim, lütfen kendi içlerinden birileri bu herifi etkisiz hale getirsin.

doğruhaber