Bir İtiraz Da Sarıgül'den

Bir İtiraz Da Sarıgül'den

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, yerel seçim sonrası ilk açıklamasını yaptı. Sarıgül, tüm İstanbul'da sandıkların yeniden sayılmasını istedi.

Sandıkların takipçisi olacağını söyleyen Sarıgül, "Partili arkadaşlarımıza oyların çalınma ihtimaline yönelik tetikte durmaya devam ediyoruz. Sandık sandık ilçe ilçe bütün gelişmeleri CHP il merkezinde takip ediyoruz. Sonuna kadar da takipçisi olacağım. İstanbul'u sonuçları iç huzuruyla kabul etmesi için gelin tüm ilçelerde sonuçlar tekrar sayılsın" dedi.

ELEKTRİKLER KESİLDİ

Birçok okulda elektriklerin kesildiğini iddia eden Sarıgül, "Seçim gününden itibaren benzer şaibeler devam ediyor. Onlarca ilçede okullarda elektrikler kesildi. Oylar ortalıkta dolaştı. Sandıkları korumak için şuan dahi mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

ŞAHSIMA SANSÜR UYGULANDI

Şahsına yönelik sansürün uygulandığını belirten Sarıgül, "Sonuçlar ne olursa olsun bu seçim demokrasi tarihine ne yazık ki şaibeli bir seçim olarak geçecektir. Kampanya başından bu yana demokrasi ve etik kurallarla bağdaşmayan saldırılarla karşılaştık. Başbakan tv ve gazeteleri doğrudan arayarak şahsıma sansür uyguladı. Tek iletişim kanalımız olarak kalan sosyal medya yasaklandı. Son olarak adaylıktan çekildiği şeklinde binlerce yalan SMS atıldı" diye konuştu.

-Tek bir oyun çalınması bile kara bir lekedir. Hak ve hukuk arayışımız kesintisiz devam edecek. Önümüzde çok zor bir yol var. Birleşe birleşe çalışa çalışa kazanacağız.