"Bir Diktatör'e Ekranda Deli Denilebilir mi ?"

"Bir Diktatör'e Ekranda Deli Denilebilir mi ?"

"Basın özgür değil. Başbakan kendisine asla laf ettirmeyen bir diktatör. Tüm medya yandaş olmuş" diyeceksin. Hem de milyonlarca insanın izlediği bir kanalda bunu söyleyeceksin...

Süleyman Özışık / İnternethaber.com

Erdoğan'a deli raporu verilmeliymiş

 

Zift kadar, katran kadar kara suretleriyle yeniden sahne aldılar. Okudukça ve dinledikçe kusma isteği uyandıran sözleriyle yeniden sahnedeler. 

Bir süredir izliyorum...

Kimi suratına o sahte bilge ifadesini takınıyor, kimi ise bize karşı kullanacağı alaycı gülümsemeyi prova ederek geliyor. Kimi inancı gereği başını örten kızlarımızı playboy kızlarıyla eşit tutuyor, kimi Allah'ın dokunulmaz kıldığı Kabe'yi ve hac varizasını yerine getirmeye çalışan müslümanları aşağılamaya çalışıyor.

Bu ülkenin kaderidir zaten...

Adı eskisi gibi saygıyla anılmayan ne kadar fosil varsa aynı taktiği, aynı tekniği deniyor. Ne kadar eskimiş ünlü varsa, ya milletin kutsalına, ya da iradesine küfretme yolunu seçiyor.

Dün böyle biri daha CNN Türk ekranında boy gösterdi. Adı Mustafa Altıoklar. Biz kendisini bugüne dek yönetmen kimliğiyle tanırdık ama beyanına bakılırsa beyefendinin doktorluk yönü de varmış.

Gezi'yi fırsat bilip bulduğu herşeyi yakıp yıkan şehir iblislerini övüyor, onlara karşı duran Erdoğan'ı geri adım atmadığı için eleştiriyordu.

Ikına ıkına söylediği şu iğrenç sözler kendisinin tespitidir:

"Bu ülkede özgürlük yok. Basın özgür değil. Başbakan kendisine asla laf ettirmeyen bir diktatör. Tüm medya yandaş olmuş. Gezinin arkasında bazı lobiler var deniyor ya. Hiçkimse yoktu. Tamamen normaldi ve ortak akılın birleşmesiydi. Tamamı şiddete başvurmadan barışçıl bir eyleme imza attı. Başbakan Gezi'de ben hata yaptım. Durun bakalım deseydi, kesinlikle şu anda yüzde 70-80 oy alırdı. Ama bir doktor olarak söylüyorum, Başbakan'da "Narsistik Kişilik Bozukluğu" var. Geri dönüşü olmayan bir hastalık bu. Kendisine rapor vermek lazım. 46 raporu, yani deli raporu..."

Doktor olduğunu söyleyip, yönetmen olduğunu sanan, çok şey bildiğini sanıp, hiç bir şey bilmeyen avel bir tipten de bu yorum beklenirdi zaten! 

Ülke yönetmeyi belaltı film yönetmek sanıyor herhalde...

"Basın özgür değil. Başbakan kendisine asla laf ettirmeyen bir diktatör. Tüm medya yandaş olmuş" diyeceksin. Hem de milyonlarca insanın izlediği bir kanalda bunu söyleyeceksin. Sonra "Bu ülkeyi bir diktatör yönetiyor. Özgür değiliz" diyeceksin. En sonunda da"Başbakan tımarhaneye yatırılmalı, deli raporu verilmeli" diyeceksin.
 

Başbakan deli, bu zırvalara imza atan adam da hem yönetmen hem de doktor!

Hale bakar mısınız?

Hem oturduğu yerden 3 dakikada akıl vererek bir partinin oyunu 30 puan artırabileceğini söylüyor, hem de Başbakan'a "deli" ve "narşist" diyor!

Bu kafa var ya bu kafa... 

Kendini çok zeki, çok akıllı gören bu kafa var ya... Kulağına fısılda, sesin yankılanıp sana geri döner yemin ediyorum. O derece boş yani...

Kafaları almıyor, anlamıyorlar!

Bu ülke artık aydın ayaklarına yatıp, iki yazdım, bir çizdim diye geçinenlerin dizayn edeceği bir ülke degil. Bu diyarların insanı artık eskisi gibi saf değil. Bozuk kişilerin, kişilik bozukluğu teşhisi koyduğu bir ülkede sınırsız özgürlük var demektir, halk bunun farkına varalı çok oldu.

Yıllar yılı milletin, "Eğilmez, bükülmez" dediğine onlar "deli" dedi. Milletin "şehit" dediğine onlar,"Pisi pisine öldü" dedi. Milletin "İnanç" dediğine onlar "Gericilik" dedi. Milletin "Edepsizlik, ahlaksızlık" dediğine onlar "aşk" dedi. Şimdi milletin özgürlük dediğine pek tabi ki, "Diktatörlük"diyecekler.

"Bunlar kuduruyorsa Erdoğan doğru yolda demektir" diyenlerin sayısı 12 yıldır bunun için artıyor. 

Erdoğan deliymiş. 

Fatih'e gemiyi karadan yürüten, Yavuz'a geçilmeyecek çölü geçirten o delilikti. Millet deli dolu adamları seviyor, sana ne?

Delinin teki Kanal İstanbul'u, havaalanını, Marmaray'ı, metroyu, üçüncü köprüyü, hızlı treni, nükleer santrali, duble yolları yapıyor. Kendi uçağını, kendi helikopterini, kendi tankını, kendi uydusunu üreterek ülkeye hizmet ediyor. 

Yahu keşke zırdeli olsa!

En azından, "Bunları yapmaktan vazgeçtiğini açıklamazsan Gezi eylemleri devam eder"diyenler ve onları destekleyenler kadar gerizekalı değil, yetmez mi?..