Bilal Erdoğan'dan Saldırı Açıklaması

Bilal Erdoğan'dan Saldırı Açıklaması

Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, şehid edilen Mehmet Selim Kiraz ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Savcı Mehmet Selim Kiraz ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan saldırılarla ilgili, “Dış mihrakların Türkiye üzerinde oynadığı oyunların bir parçası olduğu aşikar” dedi.

Okmeydanı’nda bulunan Okçular Vakfı, Türkiye’de bir ilk olan “Türk- Osmanlı Geleneksel Ok ve Yay Atölyesi”ni vakıf bünyesinde kurarak hizmete açtı. Atölyenin açılış programına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da atölye hakkında bilgi alarak, ok attı.

Bilal Erdoğan daha sonra basın mensuplarının gündeme dair sorularını yanıtladı. Berkin Elvan dosyasına bakan savcı Mehmet Selim Kiraz’ın DHKP-C’li teröristler tarafından şehit edilmesi ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne yapılan saldırıyla ilgili konuşan Bilal Erdoğan, yaşanan olayların birlik ve beraberliği bozmaya yönelik olduğunu belirtti.

"GELECEĞİN TÜRKİYE’SİNİ GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İNŞA EDECEĞİZ"

Bilal Erdoğan, “Bunlar bizim gündemimiz olmamalı. Biz, milli birliğimizi, kardeşliğimizi bozmaya yönelik ucu nerede olduğu belli olmayan hep böyle dış mihrakların Türkiye üzerinde oynadığı oyunların bir parçası olduğu aşikar. Bu işleri inşallah sağduyuyla birlikte durarak bu şekilde kardeşlikle muhabbetle bitireceğimizi düşünüyorum. İnşallah spor da bunun önemli araçlarında birisi olacaktır. Moralimizi bozmayacağız. Özgüvenimizi arttıracağız ve geleceğin Türkiye’sini inşallah çok güçlü bir şekilde inşa edeceğiz. Bütün bozguncuların art niyetlerine hepsine karşılık olarak” diye konuştu.

Yeni Akit