Beddua Montajmış

Beddua Montajmış

Her hafta Karar Kurulu toplantısıyla gündemin değerlendirildiği Şefkat Tepe'de, Fethullah Gülen'in yaptığı duanın montajlandığı iddia edildi.

Bu hafta Şefkat Tepe'nin Karanlık Kurulu'nda cemaate karşı oynanan oyunlar ele alındı.

CEMAATİN SİTESİ DE YAYINLAMIŞTI

Cemaate karşı yürütülen savaşın anlatıldığı konuşmaya montaj iddiası damga vurdu. Herkül.org'ta bile yayınlanan bedduanın yer aldığı görüntüler için STV dizisinde "montajlandı" denildi. Kurul üyelerinden biri gündemden inmeyen beddua hakkında şunları söyledi:

"MONTAJLAMAYLA BEDDUA DİYE HALKA YUTTURMAYA ÇALIŞIYOR"

"Bamteli'nin duası tabanda amin sedalarıyla göge yükselirken, bizimkiler de dezenformasyonla, kasetçilikle, montojlamayla beddua diye halka yutturmaya çalışıyor. Ama olmuyor. Bamteli'nden gelen sesler insanların yüreğinde, aklındaki bütün soru işaretlerini aydınlatıyormuş. Aldığımız duyumlara göre tabanda çok ciddi sıklaşma birlik beraberlik duygusu hakim olmuş. İşin bu noktasını biz hesap edemedik. "

Tersliler diyerek bahsedilen "İran'ın ülke üzerinde oynadığı oyunlar ele alındı" Yeni Şafak yazarı Cem Küçük'ten "karanlık ruhlu cüce adam" diye bahsedildi.

GÖREVDEN ALMALARA İRAN GÖNDERMESİ

17 Aralık operasyonu sonrası hız kazanan görevden almalara değinen kurul üyeleri, tasfiyenin arkasında İran var iddiasını ortaya attı: "Beyler tasfiye sürecinde kim vurduya ne kadar getirilecek adam varsa hepsini camia adı altında göndertelim. Kendi adamlarımızı yerleştirelim. Kaybettiğimiz pozisyonlara tekrar kılcallardaki adamlarımızca hazırlanan liste uygulanmalı. Memurları sürdürmekle olmaz. Bizim kılcallar çalışmalı. Sonradan anlayacalar bu işin arkasındaki acem işini. Ama tersli yolunu aldıktan sonra iş işten geçmiş olacak."