Bayrampaşa'da Bombalı  Araç Yakalandı

Bayrampaşa'da Bombalı Araç Yakalandı

Bayrampaşa'daki bir AVM'de eylem hazırlığında olduğu öne sürülen DEAŞ üyesi 2 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Bayrampaşa'da bir alışveriş merkezinin otoparkında eylem hazırlığında olduğu öne sürülen DEAŞ üyesi 2 kişi gözaltına alındı 

Edilinen  bilgiye göre, Bayrampaşa’da bir alışveriş merkezinin yakınlarında bulunan şüpheli araçpolisi alarma geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri araç çevresinde yoğun güvenlik önlemi alarak bölgeden vatandaşları uzaklaştırdı. 

KONTROLLÜ BİR ŞEKİLDE PATLATILDI

Yapılan incelemelerin ardından şüpheli araç bomba imha uzmanı tarafından kontrollü bir şekilde fünyeyle patlatıldı. Araçla ilgili inceleme sürüyor. 

1'İ YARALI 4 DEAŞ'LI GÖZALTINA ALINDI

Alınan bilgilere göre, polis tarafından incelenen aracın, polisin bir süredir takibinde bulunan terör örgütü DEAŞ üyesi iki kişiye ait olduğu öğrenildi.

Polisin yaptığı operasyonda, iki DEAŞ'lı gözaltına alındı. Bir şüphelinin yaralı olarak ele geçirildiği anlaşıldı. Polis halen AVM'nin otoparkındaki araçta bomba ve silah incelemesi yapıyor.  

EVE BASKIN YAPILDI

Polisin dün akşam Bayrampaşa'da bir eve baskın düzenlediği, tam 21 piknik tüpü, çok miktarda çivi ele geçirdiği öğrenildi. Evde kimsenin bulunmadığı belirtildi. Operasyonda yakalanan DEAŞ'lı sayısı ise 4'e çıktı.