Bayram Geldi, Kurbanlar FİLİSTİN'de

Bayram Geldi, Kurbanlar FİLİSTİN'de

"De ki. Şüphesiz benim namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm alemlerin Rabbi Allah içindir"

Allah-u Teala'nın Enam süresi 162'de buyurduğu "De ki. Şüphesiz benim namazım, ibadetlerim, hayatım ve ölümüm alemlerin Rabbi Allah içindir" ayetini düstur edinen Filistinli müslümanlar siyonist işgale karşı direnmeye devam ediyor.

Kutsal toprakları işgal eden ve ele geçirmeye çalışan siyonist teröre karşı Allah-u Teala'nın emirlerini yerine getirerek direnen Filistinli Müslümanlar, erkeği ile kadını ile gençleri ve çocukları ile Allah için kurban olmaya devam ediyor.

Son olarak dün 18 yaşındaki Filistinli Hudeyl el-Heşlemon adlı kız çocuğunu şehid eden İsrail, Filistin'de yeni bir savaşın fitilini ateşlemeye çalışıyor.

Bayram Arefesinde kanlı planlarını sürdüren siyonist rejim her an bir bahane bularak Filistin'de yeni katliamlar düzenleyebilir.

"Mü'minlerden öyle kimseler vardır ki, Allah'a verdikleri sözde durdular. Onlardan kimi adağını yerine getirdi ve şehid oldu, kimi de şehidliği beklemektedir. Verdikleri sözü münafıklar gibi değiştirmediler." (Ahzap 23 )

Evet bir takım inananlar verdikleri sözü yerine getirmeye devam ediyor ve dünya Müslümanlarının yalnız bırakmasına aldırış etmeden direniş yolunu sürdürüyor.

Mescid-i Aksa'ya yönelik tüm saldırılara rağmen Aksa’nın karşı kaşıya kaldığı felaket gözler önünde iken ihanet içerisindeki Arap rejimlerinin kılını kıpırtadmamaları suç ortaklığını da gözler önüne seriyor.

Bu konuyla ilgili Mescid-i Aksa Tehlike'de etkinliğinde konuşan İslamî Hareket Başkan Yardımcısı Kemal El-Hatip, bazı Arap çevreleri ve Abbas yönetimi Mescidi Aksa’nın zaman ve mekân açısından bölünmesine iştirak ettiklerini söyledi.

İşgalcinin yaptığına karşı ses çıkarmama, yaptığını onaylama ve karşı durmama bu iştiraklığı ortaya koyarken, direniş cephesi herşeye rağmen İsrail'in yapmış olduğu zulümlere karşı misillemeler yapılacağını belirtiyor.