Baykal: Adaylık için yoğun baskı var

Baykal: Adaylık için yoğun baskı var

CHP Eski Genel Başkanı Baykal, cumhurbaşkanlığı adaylığı için kendisine yoğun bir baskı olduğunu söyledi

CHP Cumhurbaşkanı adayını milletvekillerine sordu. Partide her vekil üç adayı seçti ve tüm adaylar Kılıçdaroğlu'nun önüne geldi. Partide bu gelişmeler yaşanırken Amerika'da bulunana CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili bir soruyu “Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda üzerimde çok baskı var. O konuları şimdi hiç konuşmak istemiyorum. Daha sonra detaylı konuşuruz” şeklinde cevapladı.

ABD'de torununun mezuniyet törenine katıla Deniz Baykal, burada basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda,“Türkiye gündemine geçmeyelim, üzerimde çok baskı var” dedi.

Hürriyet'in haberine göre Baykal şöyle konuştu: Bizim için çok değerli anlamlı bir gün, Mehmet bizim evde eşimin 3 aylıktan itibaren yetiştirdiği bir torun. Bizi çok mutlu etti. Kendi olanakları ve başarısıyla buralara kadar geldi.  Bundan sonrası için de başarılı bir iş hayatının olacağı işaretlerini verdi. Ağustos ayında Microsoft da işe başlayacak.
 
CHP’nin Cumhurbaşkanı adaylığını belirlemek üzere kendi içinde yaptığı oylamadan çıkan sonuçlar üzerine düşünceleri sorulan Baykal, “Türkiye gündemine geçmeyelim, onları başka zaman konuşuruz. Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda üzerimde çok baskı var. O konuları şimdi hiç konuşmak istemiyorum. Daha sonra detaylı konuşuruz” dedi.