Başbakan kulaklığı taktı şikayet dinledi

Başbakan kulaklığı taktı şikayet dinledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İletişim Merkezi'ne giderek bazı vatandaşların telefonlarına cevap verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İletişim Merkezini (AKİM) ziyaret etti.
Başbakanlık Yeni Bina'da İş Güvenliği Eylem Paketi'ni açıkladığı basın toplantısının ardından AK Parti Genel Merkezi'ne geçen Davutoğlu, AKİM'de bazı vatandaşların telefonlarına cevap verdi.

ÖLDÜRÜLEN GENCİN BABASI İLE KONUŞTU
Davutoğlu, ilk olarak, Diyarbakır'da bir dernek tarafından hazırlanan kurban Eti paketlerini yoksullara dağıtırken DEAŞ (IŞİD) bahanesiyle düzenlenen izinsiz gösterilerde bir grubun saldırısına uğrayarak hayatını kaybeden Hasan Gökgöz'ün babası Mehmet Gökgöz'le görüştü. 

HASANCAN'IN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM
 Gökgöz'e kaybından dolayı taziyelerini bildiren Davutoğlu, "Güzel bir torunumuz da olmuş onu da Allah hayırlı mübarek etsin. 'Bir Hasanımız gitti, bir Hasanımız geldi' öyle anlaşılıyor. Allah sizlere sabır ihsan etsin. Allah razı olsun, dua edin inşallah, Diyarbakır'a geldiğimizde de görüşürüz. Hasancan'ın da gözlerinden öpüyorum. Allah ona uzun ömür nasip etsin. Doğru... Şehit o, gariplere yardım etmek için... Gereken yapılacak, inşallah yakalanacak, inşallah yakalayacağız. Eşinize, gelin hanıma selam söyleyin. Allah hayırlı mübarek etsin. İnşallah Diyarbakır'a geldiğimizde görüşürüz. Hasancan'ın da gözlerinden öpüyorum" dedi. 

''BENİ TANIDINIZ MI?''
Başbakan Davutoğlu, daha sonra Eryaman'da bir şirkette çalıştığını söylediği bir başka vatandaşla daha telefonda görüştü. "Beni tanıdınız mı?" diye soran Davutoğlu, "Bir kere çözüm sürecine sahip çıktığınız için teşekkür ediyorum. Tahmin edin bakalım... Doğru, AK Parti'de çalıştığım, AK Parti'de çalışan biri olduğum doğru, tahmin et bakalım. Çıkartıyor musun bir yerden?" diye konuştu.

''ŞANS SİZE NASİP OLDU''
Davutoğlu, "Ben doğrudan böyle bazen çıkıyorum, ben Başbakan Ahmet Davutoğlu. Şans size nasip oldu. Bana bizzat hislerinizi ifade etmiş oldunuz. Merak etmeyin çözüm sürecini kararlılıkla sürdüreceğiz inşallah ama bir taraftan da kamu düzenini sağlayacağız" dedi.