Başbakan Erdoğan'dan o İsrailli milletvekiline sert tepki

Başbakan Erdoğan'dan o İsrailli milletvekiline sert tepki

Başbakan Erdoğan'dan o İsrailli milletvekiline sert tepki

Cumhurbaşkanlığı seçim turlarına devam eden Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip ErdoğanHatay'da düzenlenen mitingde konuştu.  

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına değinen Başbakan Erdoğan, "İsrail denen terör devleriGazze'yi acımaszca vuruyor, bölge barışını dinamitliyor. Ey Amerika, Rusya, Batı neredesin? Ey dünya neredesin?" dedi.

Erdoğan, İsrailli milletvekili Ayelet Şaked’in açıklamalarını anımsatarak "Bir İsrail milletvekili de çıkıp "bütün Filistinli anneler ölmeli" diyor. Sen nasıl bir kadınsın ya. Yazıklar olsun yazıklar olsun…" diye konuştu.

İsrailli vekilden kan donduran ifadeler!

Başbakan Erdoğan'dan ABD'ye jet yanıt!

Başbakan Erdoğan'ın konuşmasından satır başları; 

Çatı adayı 9'a yükseldiğini söylüyor. Gerçekten bu işten çok uzak. Bu işi bilmiyor. CHP ve MHP'yi bir yana 7 partinin oy oranı yüzde 1'e bile ulaşmıyor. Bu partilerinde ismini saymıyor.  

MHP, aynı Çatı'nın altına girdiği partilerle işbirliği tabanına anlatsın.  

Benim MHP'li kardeşim tıpış tıpış değil kendi iradesi ile sandığa gidecek ve bunlara gereken dersi verecek. Bunlar değişim istemez, bunlar Türkiye'nin gelişmesini istemez. Bunlar reform, teknoloji istemez. 

"TESPİH TANESİ GİBİ YAN YANA DİZİLEN BU PARTİLER..."

Tespih tanesi gibi yan yana dizilen bu partiler Türkiye'nin büyümesini istemez. 12 Eylül'de benim halkım bu bloğa gereken cevabı verdi. İnşallah 10 Ağustos'ta milletim sandığa gidecek ve bu ittifaka gereken cevabı verecektir.Karşımıza çeteler, mafyalar çıktı onlara gereken cevabı verdik. Biz yeni Türkiye'ye inandık. Yeni Türkiye nedir? Yeni Türkiye kardeşliktir, dayanışmadır, büyük ekonomidir, öncü ülkedir, büyük ülkedir, parası bayrağı, pasaportu itibarlı ülkedir. Biz bu yeni Türkiye'yi inşaa ediyoruz

"ÇATIŞMALARIN HİÇBİRİNDE TARAF DEĞİLİZ"

Reyhanlıda 53 kardeşimizin şehit edildiği alçakça bir saldırı yaptılar. Bu saldırıda dışardaki alçaklar kadar içimizdeki hainler de yer aldı. Hatay'ın içindeki farklı yaşam tarzındaki kardeşlerimizi  karıştırarak olay çıkarmak istediler. Biz Ortadoğu'daki çatışmaların hiçbirinde taraf değiliz. 

Mezhepler arasında dinler arasında taraf tutmadık. Ama biz tarafız. Biz hakkın tarafındayız. Biz sadece adeletin tarafındayız. Barışın tarafındayız. Biz sadece hakkın sadece mazlumların yanındayız. Ben mezhep adına bir katil savunulabilir mi,  Hatay'a verilen hizmetlerde biz bir ayrıma gittik mi, burada şu mezhep bu mezhep dedik mi,  Suriye'de CHP'nin yaptığı gibi değil, mazlum halkın yanında olduk. 

"ELİMİZDEN NE GELİYORSA ONU YAPACAĞIZ"


Ortadoğu'da özellike Irak'ta ve Suriye'de zulmün artık sona ermesini, kardeş kavgasının bitmesini, zalimlerin artık çekilmesini, halkların huzur bulmasını istiyoruz. Bunu temin etmek için imkanlarımız dahilinde elimizden ne geliyorsa onu yapacağız.

"BU ESAD DENİLEN KATİLİ HALA NASIL SAVUNURSUNUZ?"

Yok Şia, yok Sünni. Ben Şia'nın ileri gelenlerine hep şunu söyledim, 'Bırakın' dedim 'Şu Şia'lığı şu Sünniliği'. Biz Müslüman değil miyiz, Müslümanız'. O zaman bu ölümler niye? Şu Suriye'de 200 bin insan öldürüldü, siz bu öldüren adama hala katil gözüyle bakmıyorsunuz. Bu Esad denilen katili hala nasıl savunursunuz?. Mezhep aşkına bir katil savunulabilir mi, onun yanında olunalabilir mi? Ama Kılıçdaroğlu gibiler olur.

Suriye'de CHP'nin yaptığı gibi zalim Esad'ın yanında değil hakkın yanındayız.

Hint yarımadasında zulme uğrayan bir avuç insan için donanma göndermiş bir ecdadın torunlarıyız. 

İSRAİL'İN GAZZE'YE SALDIRILARI

İsrail denen terör devleri Gazze'yi acımaszca vuruyor, bölge barışını dinamitliyor. Ey Amerika nerdesin, ey Rusya nerdesin, ey dünya neredesin?

Londra'da Paris'te halklar ayaklanıyor. New York'ta öyle.  Avrupa'da çok büyük gösteriler yapılıyor. İstanbul mitingimiz bunun finali olacak. İstanbul Anadolu yakasında dev mitingimizi yapacağız.  

İsrail Gazze'ye ölüm yağdırıyor, bazı İsrailler de seyir terasına çıkıyor film izler gibi izliyor alkışlıyor. 

"SEN NASIL BİR KADINSIN YA!"

Bir İsrail milletvekili de çıkıp bütün Filistinli anneler ölmeli diyor. Sen nasıl bir kadınsın ya. Yazıklar olsun yazıklar olsun…

Türkiye’deki kadın örgütlerine sesleniyorum sesiniz neden çıkmıyor. Kılıçdaroğlu’ndan Bahçeli’den izin mi alamadınız.

"HİTLER'İN İZİNDEN GİDEN TERÖR DEVLETLERİNE DE KARŞIYIZ"

İsrail'i zaman zaman Hitler'le kıyaslayınca rahatsız oluyarlar. Sizin yaptığınızın Hitler'in yaptığından ne farkı var. Biz Hitler zulmüne anti semitizme elbette karşıyız. Ama biz Hitler’in izinden giden terör devletlerine de karşıyız. Kim rahatsız olursa olsun İsrail terörünü eleştirmeye devam edeceğiz.

"Müslüman bir hamile kadını öldürmekten çekinmeyin" diyor. Bu alçaklık neyle izah edilebilir. İçerde İsrail'e tek laf söyleyemeyenler AK Parti'yi eleştirip kayıplara karışıyor. 

"GRUP KONUŞMAMI İZLEYİN"

Dün Pensilvanya’daki zat sözüm ona itikaftan çıkmış Gazze için taziye yayınlamış. İsrail’e bir cümle var mı? Yok. İpini elinde tutan efendisine elbette söz söyleyemez. Bakın ben CHP’nin genel müdürü gibi tıpış tıpış gidin demiyorum. O kibirli üslup bize yakışmaz. Sandığa gidin ve yeni Türkiye’nin inşasına mührünüzü vurun.

Salı günü 11:30’da grup konuşmam var. O grup konuşmamı özelikle izlemenizi istiyorum.
Orada bazı görüntüleri izleyeceksiniz. Bu CHP genel Müdürünün SSK genel müdürün nasıl iş yaptığını hastanelerimizin ne durumda olduğunu göreceksiniz.