Başbakan Erdoğan'dan 1 Mayıs Mesajı

Başbakan Erdoğan'dan 1 Mayıs Mesajı

Başbakan Erdoğan 'Millete Hizmet Yolunda' konuşmasında 1 Mayıs kutlamalarına değindi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "1 Mayıs'ın artık coşku içinde kutlanması, olumsuz imajından kurtulması en büyük arzumuz" dedi.

Erdoğan, "Millete Hizmet Yolunda"konuşmasında gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konuşmasında "1 Mayıs"a değinen Erdoğan, kutlamaların şiddetten uzak yapılmasını istediklerini söyledi. 1 Mayıs'ı, "Emek ve Dayanışma Günü" olarak, 2008 yılında kendilerinin tatil ilan ettiklerini anımsatan Erdoğan, şöyle konuştu:

"1 Mayıs'ın, şiddetten, vandalizmden, çatışmadan uzak şekilde, bir emek, demokrasi ve dayanışma şöleni olarak kutlanması en büyük arzumuz. Millet olarak, geçmişte yaşanan acı ve kötü manzaraların yaşanmasını hiç arzu etmiyoruz.

1 Mayıs'ın artık coşku içinde kutlanması, olumsuz imajından kurtulması en büyük arzumuz. İşçilerimizin, emekçilerimizin, tüm çalışanlarımızın, tahriklere boyun eğmeden, kendi günlerini bayram havasında kutlayacaklarına inanıyor; ben de tüm çalışanların Emek ve Dayanışma Günü'nü tebrik ediyorum.

Bu düşüncelerle sözlerime son veriyor, ailelerinizle, sevdiklerinizle, sıhhat ve afiyet içinde yaşamanızı temenni ediyor, yeniden kavuşmak, yeniden buluşmak üzere, hepinize hayırlı akşamlar diliyorum."