Başbakan Erdoğan Kahramanmaraş Mitinginde Halka Hitap Etti.

Başbakan Erdoğan Kahramanmaraş Mitinginde Halka Hitap Etti.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

 

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

HESABINI ÖDEYECEKSİNİZ

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Biraz daha sabırdan sonra, nerede ne olduğunuzu ortaya koyacağız. Niye kaçıyorsunuz? Kainatın imamı Pensilvanya'da. Siz de Pensilvanya'ya gidiyorsunuz. Bundan sonra sizin o planlarınız falan sökmeyecek. Çünkü siz Türkiye Cumhuriyeti'nden daha güçlü değilsiniz. Gereği neyse bedelini ödeyeceksiniz, 35 yıldır yaptıklarınızın bedelini ödeyeceksiniz" dedi.

 - Çıkmış geçen gün Kılıçdaroğlu başörtüsü sorununu ben hallettim diyor. Yav bunu kime yutturacaksın? Senin kim olduğunu herkes biliyor CHP zihniyetini herkes biliyor. Siz başörtülüleri otobüsünüzden atmış insanlarsınız. Şimdi de Pensilvanya ona oy istiyor MHP'ye oy istiyor. CHP dönemlerinde yıllarca camiler kapatıldı ahıra çevrildi, kitaplar yasaklandı toplatıldı yakıldı, Said-i Nursi'ye zulüm edildi. Şimdi Pensilvanya bu adamlara oy istiyor hem de Said-i Nursi'yi kullanarak.

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Tarihimizin en büyük ihanet girişimlerinden biriyle karşı karşıyayız. 40 yıldır devlet içinde sinsice örgütlenmeye çalışan bu yapı şu anda kendi çıkarları adına her şeyi ateşe atmaya çalışıyor. İşte şu anda çeşitli uluslararası gazete ve televizyonlarda Türkiye aleyhine haberler yaptırıyor, reklamlar yayımlatıyorlar. Türkiyedüşmanı ne kadar çevre varsa odak varsa onlarla işbirilği yapıyorlar" dedi.

SAĞDUYU ÇAĞRISI

Başbakan Erdoğan, "Biz Türkiye'de hiçbir şekilde yeni acılar yaşansın istemiyoruz. Ne bahaneyle olursa olsun gençlerin ölmesini veya öldürmesini asla istemiyoruz. Annelerin,babaların üzülmesini, yüreklerin yanmasını asla istemiyoruz. Ancak çocukları, gençleri sokaklara iterek onları tahrik ederek onların ölümüne sebebiyet vererek hiç kimsenin de kirli emellerine ulaşamayacağını herkes bilsin istiyoruz" dedi.

YAP ŞU ROPÖRTAJI DA ETEKLERİNDEKİLERİ DÖK

 

"Sütçü İmam, 'benim bacımın örtüsüne dokunamazsın' derken bu Pensilvanya çıktı 'başörtüsü füruattır' diyebildi. Şimdi röportajlar yapmaya başladı. Hadi bakalım yap şu röportajları da yap, eteklerindekileri dök."

 

"Ananas gönderen, ihale dağıtan, casusluk yapan, özel hayatı araştıran, tehdit ve şantaj peşinde koşan, holdingler, bankalar kuran kişi münvezi olamaz, münzevi değildir. Bu kişi, dibine kadar dünyaya batmış bir dünyevidir. Sahte alimlerin, fitnecilerin, ajanların ve casusların Türkiye'ye hükmetmesine asla izin vermeyiz."