Başbakan Erdoğan: Davam için asla affetmeyeceğim

Başbakan Erdoğan: Davam için asla affetmeyeceğim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan partisinin Afyon kampının kapanış konuşmasında yerel seçim öncesi olaylara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan, hükümete karşı yapılan 17 - 25 Aralık operasyonları ve sonrasındaki gelişmelere dikkat çekerek, "Bu alçak saldırıyı nefes alıp verdiğim sürece affetmeyeceğim" ifadelerini kullandı.
Erdoğan önemli mesajlar verdiği Afyon kampı konuşmasından satır başları şöyle;
30 Mart öncesi bu yapı şahsıma açıkça saldrıdılar. Bununla yetinmeyip çocuklarıma, aileme, arkadaşlarıma, Filistin, Mısır, Suriye davasına saldırlar.

Bunlar yeterli değilse, istiklalimize saldırdılar. Bana arkadaşlarıma saldırıldığında susabilirsiniz ama sizin izzetinize, şerefinize saldırıldı.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. CHP ve MHP tarihe kara bir leke olarak geçti. Makamlar, görevler geçse de AK Parti devam edecek.

Bu alçak saldırıyı nefes alıp verdiğim sürece affetmeyeceğim. Bunları çok iyi tanıyorum. Ben bunların bu kadar yalancı, bu kadar müfteri, bu kadar takiyyeci olduğunu bilmiyordum. 2010'da ben çok şey öğrendim. Davam için bunu affetmeyeceğim. Bütün yol arkadaşlarımla veraber bu davayı büyüteceğiz.
Kaynak: Haber7