Başbakan Erdoğan Açıklama Yapıyor-CANLI

Başbakan Erdoğan Açıklama Yapıyor-CANLI

Başbakan Erdoğan Dolmabahçe'de buluşma sonrası açıklama yapıyor...

Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

Türkiye'nni istikrar ve huzur içerisinde büyümesi kimi rahatsız ediyorsa bu süreci durdurmak için harekete geçtiler. Dışarıda ve içerideki bazı güçler çıkarları kesildiği için Türkiye'yi hedef aldılar. Yeni Türkiye milletin yararına bir Türkiye olurken eski Türkiye'den menfaat sağlayanların kabusu oldu.

AK Parti'nin iktidara gelmesi ile milli iradenin güçlenmesi için 11 yıkl boyunca büyük mücadele verdik. Biz Cumhuriyet tarihinin en cesur adımlarını attık. Verdiğimiz vaatlerin altını doldurmaya gayret ettik ve çok sayıda reform yaptık.

Süreci durdurmaya yönelik çok sayıda komploya maruz kaldık amma bunların hiçbiri bizi yolumuzdan etmedi edemeyece de. Biz asla vazgeçmeyeceğiz. 30 Mart seçimleri öncesinde bir kez daha reformların gücünü kırmaya yönelik operasyonlar olduğundan hiç şüphemiz yok.

Yolsuzluk kisvesşi altında yapılan operasyonlarla bir taşla iki kuş vurmak değil kuş katliamı yapılmaya çalışılmıştır.

Bu operasyona konulan isimde manidardır. Yolsuzluk ve rüşvet operasyonu denilerek algıda adeta yer edindirildi. Bunun akabininde bir çok gizli belge sızdırıldı. Sabah operasyon yapıladı akşam ise infaz edilmeye çalışıldı.

Bir savcı zanlı olarak çağırdığı kişiye 2 dk süren var anlat ve çık demiş. Böyle bir yargılama olabilir mi?.
Efendilerinizin bundan haberi var gelsin sizi kurtarsın şeklinde ifadeler kullanılmıştır. Bunlar çok yakın zamanda ortaya çıakcaktır.

Şurası çok ilginç... Böyle bir operasyonda öncelikle Yargı mensuplarının hukuka uymalıdır.  Hedef yolsuzluk operasyonu değil hedef milli irade operasyonudur. Ülkemin büyümesine yönelik bir suikast vardır. Bir çok büyük yatırımcı haklarında dosya açılmak suretiyle henüz işlemler başlamamışken medyaya verilen bilgiler yüzünden lekelenmiştir. Şimdi bu insanlar bu dev yatırımlarla ilgili krediler noktasında nasıl kredi alabilecekler. Bu yatırımlar ne olacak bir suikast değilmidir.

Yıllık 100 milyon kapasiteli 3. Havalimanın ihalesini alan firmaların adını verdiler, aynı şeyler 3. Köprü içinde geçerli. Muhalefetin yapamadığını bunlar yaptı.