Bank Asya'ya şok inceleme!

Bank Asya'ya şok inceleme!

Yeni İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın dile getirdiği "Piyasada dolarları kim topladı" açıklamasının ardından bir iddia da Bank Asya için geldi. BDDK'nın Bank Asya için inceleme başlattığı iddia edildi. Söz konusu incelemede Bank Asya'nın piyasadan dolarları

Bank Asya için şok inceleme kararı. Bank Asya'nın 2 milyar dolarlık kazanç iddiaları üzerine Maliye Bakanlığı, MASAK, BDDK, SPK ve Başbakanlık Teftiş Kurulu olmak üzere 5 ayrı kanaldan inceleme başlatıldı. www.son.tv internet sitesinin haberine göre Bank Asya için başlatılan inceleme ile hesapları büyüteç altına alındı.
 
BANK ASYA PİYASADAN DOLAR TOPLADI
 
son.tv'nin sözkonusu haberinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) gün içerisinde yaptığı toplantıda, 17 Aralık Yolsuzluk Operasyonu'nda Bank Asya'nın piyasadan dolarları topladığı yönündeki haberler üzerine inceletme başlatma kararı alındığı iddia edildi.
 
Bank Asya ile ilgili iddiaların masaya yatırıldığı toplantıda, iddiaları incelemek üzere 'Murakıp' görevlendirildiği ifade edildi. Sözkonusu habere göre Bank Asya'nın hesaplarında spekülatif hareketlerin olup olmadığı araştırılacak.