Abdurrahman Dilipak

Abdurrahman Dilipak

Bana arkadaşını söyle!

Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.

MHP bu adamları nereden buldu böyle. Nerede ise genel başkan yardımcılarından temiz kimse yok gibi.. Bu adamlar mı Bahçeli"yi başta tutuyorlardı, yoksa Bahçeli mi bu adamları başına topladı?

Bu insanların ülkücülükle, milliyetçilikle ne alakası var?

Rus fahişelerle oturmuş başörtülü kadın fantazisi yapıyor, tabanın üzerinde titrediği değerlerle dalga geçiyor..

Hepsi tamam da be Bahçeli, böyle birini nasıl oldu da Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı yaptın?

Birinin bu sorunun cevabını vermesi gerek.

Tamam bu kayıtların alınması, zamanının gelmesinin beklenmesi ve bugün bu şekilde servis edilmesi hoş değil. O kadından geçtim, o çocuk ne olacak. O öğretmenin ailesi, öğrencileri?. Nereden bakarsanız bakın rezalet.. Sonuçta batılın tasviri saf zihinleri idlal eder. Suçun yaygınlaşması, aleniyete sebeb olur, bu da toplumun zihninde bu işin göreceli şekilde meşruiyet kazanmasına sebeb olur.

Bir de şöyle düşünelim. Ya bu kaset ortaya çıkmasa da bu kirli ilişkiler bu şekilde devam etse daha mı iyi olurdu?

Bu kaseti ele geçirenler, birtakım siyasi ve ticari ilişkiler için bu kasetleri şantaj olarak kullansalardı daha mı iyi olurdu?

Bu iş bu kişilerle sınırlı değil. Başkaları da var. Bazı bürokrat, işadamı ve belediye başkanları, taşra teşkilatlarından kişiler de bu tezgahın, bu batağın içinde.

Bana kim diyebilir ki, bu olaylardan sonra, birileri, bu durumu hatırlatarak ötekilere şantaj yapmıyor ve onları kullanmıyor.

Şimdi onlar, oltaya takılan bir balık.

Yine bana kalırsa, bu işe bulaşan herkes aynı derecede suçlu değil. Bu işe bulaşıp bin kere pişman olanlar da vardır, yaptığı işle övünen de. Bir de hesap sormaktan söz edenler var ya, onların durumu daha da kötü. "Kol kırılıp yen içinde kalır"sa onlar işlerine devam edeceklerdi. Madem hesap sorulamıyor, kimse bunlara dokunamıyor, yapanın yanına kâr kalıyor, daha fazla sayıda insan bu batağa saplanacaktı.

Bu işler sadece MHP"de de değil. Her partide bu tür adamlar vardır. Daha rezil olanları da var belki de.. Bu işler ne ilk ve ne de son örneklerdir.

Bu kişiler kesinlikle bu işlerinde yalnız değillerdi. Belediye başkanı, işadamı, bürokrat, parti, örgütünden birtakım kişilerin de bu tezgahta yer almış olmaları büyük bir ihtimal.. Onların yüreğine de ateş düşmüştür. Ve onlar hakkında ellerinde kaset olanlar, bu kişilere yönelik tehdit ve şantajda bulunabilirler.. Bu gidişle, bu tezgahta kotarılan işler hakkında birtakım davaların açılması da sözkonusu.. Bu iş burada kalmaz.. Bu kasetleri kim çekti, kim ve ne maksatla servis etti, bunlar da konuşulacak, tartışılacak, yargıya taşınacak..

Şimdi Bahçeli ne yapacak? İstifa edecek mi, göreceğiz. İstifa ederse yerine kim gelecek?

Diyorlar ki; "MHP seçimlerden çekilebilir." "Hesap sormaya kalkar" diyenler de var. Hesap vermesi gerekenler hesap soramaz. Atf-ı cürm olur bu!

Ortada cevabını arayan birçok soru var. Bu işi kim niçin yaptı? Sırada kim ya da kimler var? Niçin bu günü beklediler?

MHP tabanından, adaylardan, örgütlerden BBP"ye geçen olur mu? Ya da şimdiye kadar niye geçmediler?.

MHP"den ve adaylıktan istifa ettiklerini söyleyenlerin istifaları işleme kondu mu bilmiyoruz. MHP bu istifaları onayladı mı, YSK listelerin bir altındaki isimlere tebligat yaptı mı? Bu kişiler istifalarını geri çekebilirler mi? Çekerlerse ne olur?

MHP"nin baraj altında kalması sözkonusu olursa, MHP"li seçmenin önemli bir bölümünün BBP"ye, bir kısmının AK Parti"ye, bir kısmının ise CHP"ye gideceğini söyleyenler var..

Bir de bu işin seçim sonrası var.. Seçim sonrası ne olacak?

Seçimlerden sonra, CHP"de de, MHP"de de ciddi bir iç hesaplaşma yaşanacağa benziyor.. Bahçeli"nin bu uyarıları dikkate alması gerekirdi. Bu konuda basiretsizlik gösterdi. "İktidar"ı suçladı, "okyanus ötesi"nden söz etti. Kendi ihmalinin faturasını başkalarına çıkarmaya çalıştı.. Bu saatten sonra Bahçeli o görevde zor kalır ve bunun hesabını Bahçeli"den sormak isteyeceklerin sayısı her gün biraz daha artacaktır..

Önümüzdeki günler daha da sıcak geçeceğe benziyor.

Ne yapalım. Hayırlısı olsun.

Selam ve dua ile..
 
akit

Bu yazı toplam 1804 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar