Bahçeli'ye Montaj: Öcalan'a Selam !

Bahçeli'ye Montaj: Öcalan'a Selam !

İşte böyle montajlıyorlar: Bahçeli Öcalan'a selam gönderiyor!

Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasında farklı zamanlarda geçtiği iddia edilen ses kayıtlarını montajlayarak hükümete kumpas kurmaya çalışanların deşifre olmasının ardından Youtube adlı video sitesinde MHP lideri Devlet Bahçeli'yle ilgili 6 Şubat tarihli bir montaj videosu tekrar gündeme geldi.

Bu videoda, istenirse bazı sözlerin cımbızlanarak bir lidere nasıl farklı sözler söyletilebileceğinin bariz örneği verilmiş oldu.

Söz konusu videoda Bahçeli'nin grup toplantısında şu sözleri söylediği belirtiliyor: 'Abdullah Öcalan barış ve özgürlük savaşçısıdır. Terörist değildir. Terörist olan Türkiye Devleti'dir. 'İmralı'daki kahramanı selamlıyorum"

ASLINDA BAHÇELİ O SÖZLERİ ŞİVAN PERWER'İN DEDİĞİNİ AKTARIYOR

Bahçeli, bu sözleri sarfediyor ancak montajlanan videonun hemen öncesinde bu sözleri Şivan Perwer'in 1999 yılında İsviçre'de söylemiş olduğunu belirtiyor.
Bu haliyle, videonun bir kısmı alınınca bu sözleri Bahçeli'nin söylemiş olduğu yönünde bir algı oluşturulmaya çalışıyor.

Son dönemde internet üzerinden yayınlanan, hükümet ve Başbakan'ı yıpratmaya yönelik ses kayıtlarında da montaj olduğu belirlenmişti.