Bahçeli'nin ,Hesabı ,Kafaları Karıştı

Bahçeli'nin ,Hesabı ,Kafaları Karıştı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin daha önce miting meydanlarında yaptığı hesaplamalı konuşmaları gündem olmuştu. Bugün yaptığı konuşmada yaptığı hesap yine gündem olacak türden. Bahçeli Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Ee Abbas yolcu, yüzde 51 ile gel

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul merkezli olarak 17 Aralık'ta düzenlenen operasyonda tutuklu sanıkların tahliye edilmesi kararına ilişkin, "Güneydoğu Anadolu'da uzun yıllar PKK ile mücadele veren şerefli Türk Ordusunun mensupları cezaevinde bulunuyor ama Türkiye'yi soyup soğana çeviren İranlı uşak 74 gün içerisinde tahliye ediliyor, bir sebebi olsa gerek" dedi.

Bahçeli, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği Manisa programında, Soma ilçesindeki Soma-Balıkesir Yöreleri Ertuğrul Gazi Kültür, Eğitim, Sosyal ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Demokrasilerde iktidarların seçimle değişebileceğini, bunun dışında bir şey düşünülmemesi gerektiğini söyleyen Bahçeli, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerde en başta AK Parti seçmenlerine görev düştüğünü belirtti. Başbakan Erdoğan'ı başta AK Partililer'in uyarması gerektiğini ifade eden Bahçeli, "Şimdi artık Abbas yolcu. 51 ile geldin, 51'le gideceksin. Recep Tayyip Erdoğan, sen artık Çankaya yokuşunu çıkamazsın, yolun yarısında nefesin tükenir. Cumhurbaşkanlığı da senin için rüyadır. O zaman Türkiye'yi felakete sürüklemeden yolsuzluğun, rüşvetin üzerine git, evlatlarına kadar gidiyorsa özür dile, evlatlarının elinden tut yargının önüne çık" diye konuştu.