Bahçeli'den Fethullah Gülen İddiası

Bahçeli'den Fethullah Gülen İddiası

MHP Genel Başkanı Bahçeli, kendisine rakip olan adaylardan birinin Fethullah Gülen tarafından görevlendirildiğini ima etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugün TBMM'deki grup toplantısından sonra yaptığı açıklama, siyasi kulisleri karıştırdı.

Bahçeli, 1 Kasım seçimleri sonrasında MHP'de olağanüstü kongre için imza toplamaya başlayan genel başkan adaylarından birinin, Fethullah Gülen cemaatine bağlayarak, "Adaylardan bir tanesi Gülen hareketinin MHP'de görevlendirme girişimidir. Herkes aklını başına alsın" dedi.

Bahçeli şöyle konuştu: Olağanüstü kongre talepleri 1 Kasım seçiminden itibaren bazı şahıslar tarafından dile getirilmiştir. Bunların demokratik hakkıdır. Şu an 3 aday vardır. Bu arkadaşların demokratik hakkıdır. Bir tanesinin zaten aday olma hakkı yoktur. Davası  Yargıtay’dadır. Bazılarıysa gündeme gelmiştir. MHP’yi CHP’leştirme gibi kötü bir alışkanlığı vardır. İçinde birisi vardır ki Fethullah Gülen hareketinin MHP’de görevlendirme girişimidir. Bu ne ona, ne de kimseye fayda getirmez. Herkes aklını başına alsın.