Bahçeli'den 'Erken Seçim' Açıklaması!

Bahçeli'den 'Erken Seçim' Açıklaması!

Bayram namazı sonrası açıklamalarda bulunana MHP lideri Bahçeli, erken seçim tartışmalarına ilişkin net konuştu. Bahçeli, "Türkiye'de erken seçime ihtiyaç yoktur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı namazı çıkışında kameraların karşısına geçti.

 

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin sürekliliğine dikkat çeken Bahçeli, erken seçim tartışmalarına ilişkin, ''Türkiye’de erken seçime ihtiyaç yoktur. Böyle bir seçimi düşünmek; terörle mücadeleyi aksatmak demektir, güneyimizdeki terör devletinin kurulmasını teşvik etmek demektir, PKK, PYD'ye yeniden cesaret vermek demektir ve FETÖ ile olan mücadeleyi sulandırmak demektir. Türkiye'de erken seçime ihtiyaç yok. Terörün kökünü kazıyacak, sosyal ve ekonomik sorunları çözebilecek güçlü bir idari yapının sürekliliğine ihtiyaç vardır'' ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN ERDOĞAN'IN SÖZLERİ SORULDU
 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yayınladığı bayram mesajında, ''İnşallah bu Ağustos’ta da tarihimizin zaferler halkasına bir yenisini daha ekleyeceğiz'' sözlerini değerlendiren Bahçeli, bunun tarihi bir cümle olduğunu kaydederek, ''Ağustos ayı zafer ayıdır. Zafer de süreklilik kazanan, her zaman yapılması, yenilenmesi gereken değerli bir kavramdır. Bu milleti Allah zaferden mahrum bırakmasın'' diye konuştu.