Bahçeli'den Anayasa Cevabı

Bahçeli'den Anayasa Cevabı

AK Parti heyetiyle dün yaptığı konuşmayla ilgili konuşan Bahçeli, yeni anayasaya destek vereceklerini ancak kırmızı çizgileri olduğunu söyledi

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında anayasaya ilişkin mesajlar verirken, 4. maddeye ilişkin ' İlk 4 maddenin tartışılmasına tahammülümüz yoktur.' dedi.
 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.
 
Devlet Bahçeli, anayasa görüşmelerine ilişkin kırmızı çizgilerini açıkladı. Bahçeli başkanlık sistemine karşı olduklarını vurgularken, anayasanın ilk dört maddesine de dokunulmaması gerektiğini bildirdi.
 
MHP Lideri Bahçeli, çözüm sürecine katkı vermesi amacıyla kurulan Akil İnsanlar Heyeti üzerinden hükümete yüklendi: ''AKP-PKK işbirliği ile aranıp bulunan 63 lüzumsuz adamdan şimdilerde eser yoktur.''
 
''2015 yılının en unutulmayacak yalanı bizim 'Hayır'cı olduğumuz iddiasıdır'' diyen Bahçeli, ''Biz hayır demesini de evet demesini de iyi biliriz'' şeklinde konuştu.
 
Kamuoyu araştırması ile partilerinin 2015 yılının kaybedeni olarak gösterilmesine de tepki gösteren Devlet Bahçeli, ''Bunların alayı halt etmişlerdir'' ifadesini kullandı.