Bahçeli: Partimin Başındayım

Bahçeli: Partimin Başındayım

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Partimizin tüm kadroları sabırla, özveriyle, inanmış bir yürekle görevlerinin başındadır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Partimizin tüm kadroları, sabırla, özveriyle, inanmış bir yürekle görevlerinin başındadır. Vatan ve millet sevdamızda en ufak bir eksilme olmadan, saflarımızda en küçük bir bozulma yaşanmadan çelikten bir iradeyle Türkiye'nin hak, hukuk ve tarihi çıkarlarını savunmaya samimiyetle devam edilecektir. Bu hususta azmimiz sınırsızdır" dedi.

Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, milletin, gelecek 4 yıl için vekillerini seçmek amacıyla bir kez daha sandığa gittiğini belirterek 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oy verme işleminin tamamlandığını, sandık sayım ve tasnifinin de gerçekleştirildiğini ifade etti.

"MHP, yolunda kararlı ve emin adımlarla yürüyecektir"

Devlet Bahçeli, MHP'nin zayıflaması, kaybetmesi ve hatta baraja takılması amacıyla her türden saldırı yapıldığını öne sürdü. Bahçeli, şu görüşleri dile getirdi:

"Buna rağmen köklü geçmişiyle, şerefli, imanlı, milli ve tavizsiz mensuplarıyla iç içe geçen ve kenetlenen partimiz, zalimlerin yazdığı hükmü, yırtıp atmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi, ilkelerinden ödün vermeden, inandığı doğrulardan sapmadan yolunda kararlı ve emin adımlarla yürüyecektir. İçimizden veya dışımızdan hiç kimse boş yere hesap yapmamalı, boş yere Milliyetçi Hareket'in istikrarsızlık sarmalına düşeceğini zannetmemelidir. Partimizin tüm kadroları, sabırla, özveriyle, inanmış bir yürekle görevlerinin başındadır. Vatan ve millet sevdamızda en ufak bir eksilme olmadan, saflarımızda en küçük bir bozulma yaşanmadan çelikten bir iradeyle Türkiye'nin hak, hukuk ve tarihi çıkarlarını savunmaya samimiyetle devam edilecektir. Bu hususta azmimiz sınırsızdır. Milliyetçi Hareket Partisi, Türk-İslam ülküsünü yılmadan, korkmadan, tereddüt geçirmeden sonuna kadar sahiplenecektir."

"Muhterem vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum"

Doğru bildiklerini ve gördüklerini, tertemiz vicdanla, dürüst bir mizaçla, herhangi bir gönül kırgınlığı olmadan milletle paylaşmayı sürdüreceklerini vurgulayan Bahçeli, açıklamasında şunları kaydetti:

"26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde her türlü tertip ve taarruza rağmen, Türklüğün namus mücadelesinde yanımızda duran, ülkenin geleceği için tercihte bulunan muhterem vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Kıt imkanlarla varlık yokluk savaşı veren teşkilatımızın değerli yöneticilerine, milletvekili adaylarımıza ve aziz dava arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Allah son nefesimize kadar bizi ülkülerimizden, ilkelerimizden ve Türk milletine mensubiyet şuurundan ayırmasın."