Bahçeli Erdoğan'a Yüklendi

Bahçeli Erdoğan'a Yüklendi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, eğitim, medya, kayıt dışı dinlemeler ve internet düzenlemesi hakkında AK Parti'ye yüklendi.

Bahçeli, konuşmasının ilk bölümünü Kıbrıs meselesine ayırdı. Başbakan Erdoğan, uluslarası alanda Kıbrıs'ın bağımsız bir devlet olarak yer almasını sağlayamamıştır diyen Bahçeli, Kıbrıs konusundaki atılacak adımlar bizim için umut verici değildir, müzakare sürecini özenle takip edeceğiz, açıklamasında bulundu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından satır başları: 

BAHÇELİ'DEN ATANAMAYAN ÖĞRETMENLERE MHP SÖZÜ

-Hükümet her zeminde Türkiye'yi küçük düşürmüştür.

-Başbakan'ın nasıl olsa işleri tıkırındadır. Para akmaktadır.

-Türkiye'nin muazzam bir öğretmen açığı vardır. Öğretmenleri ücretli çalıştırmak ahlaken de sorunludur.

-Başbakan Erdoğan'ın mizacı eğitim sürecini baştan aşağıya yakıp kavurmuştur. Öğrenciler sürekli değişen sistem arayışından bıkıp usanmıştır.

-Artan problemler gittikçe büyümektedir. Sonuç olarak ufuksuz, ruhsuz bir eğitim sisteminin çatısı örülmüştür.

-Atama bekleyen öğretmen çilesi bitmemiştir. Anlayamıyorum Başbakan Erdoğan her şeye herkese para buluyor da öğretmenlere gelince mi bulamıyor.

-Taktığı kol saati 700 bin lira olan bakanlar her şey layıktır ama öğretmenlerimiz değildir.

-Başbakan çocuklar masumdur, komplo kurbanıdır ama haklarını isteyen öğretmenler haddini aşmıştır.

-Sayın Başbakan böylesi vicdansızlık emin ol ki ne Tanzanya'da ne Uganda'da vardır. Türk vatandaşlarını açlığa mahkum etmiştir.

-Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında atanamayan bir öğretmen bile kalmayacaktır. 

ÖĞRETMENLER BAŞBAKAN'IN ÜZERİNİ ÇİZECEKTİR

-Başbakan'ın dershanelerin kapatılması kararında Oslo müzakerelerinin etkisi var mıdır?

- Öğretmenlerimiz Başbakan Erdoğan'ın ipini çekecektir. Öğretmenlerimiz bugünleri unutmamalıdır. Eli kalem tutanlar Başbakan Erdoğan'ın üzerini çizmelidir. 

-Kutuplaşma ile yaşma ruhu tahrip edildi. İdeolojik bölünmelerle yıllarımız tahrip olmuştur. 

-Demokrasilerde mirastan yiyen bir iktidarın yaşama şansı olmamıştır. AKP iktidarının elle tutulacak bir tarafı kalmamıştır. 

-Bugünkü hal fetret devrine bile rahmet okutur. Başbakan Erdoğan Türkiye'yi gerçekten tahrip etmiştir. 

BAŞBAKAN ERDOĞAN'A ALO FATİH ELEŞTİRİSİ

-Başbakan bu sözlerimize yine tahammül edemeyecek ve uzandığı telefonla Fatihlere emirler verecektir. Demek ki ALO FATİH hattı sürekli açık vaziyette. 

-ALO FATİH tehlike büyük çünkü MHP sel gibi fırtına gibi geliyor... Bu nedenle yayınımızı derhal kesin. 

-Başbakan Erdoğan'a bir teklifim var: Madem sözlerimizden alınıyorsun o halde gel bu çözelim. Şahsımın nerede ve nasıl konuşmam gerektiğini bildirirsen sana bir güzellik yaparım. Bu kadar dert etme her şeyin orta yolu vardır. Bize bir ALO kafidir.

-Başbakan Erdoğan bizi ne kadar çok izler o kadar örnek alır, doğruyu görür. Başbakan'ın moralini bozan medya çalışanları ekmeğinden olmuştur.

-Medya organları Başbakan'ın tahakkümü altına alınmıştır. 

-Anket simsarları Başbakan'ı memnun etmek için MHP'den almış BDP'ye vermiştir. İki Fatih'ten bir süret çıkmayacağını anlamışızdır. 

-"Buyrun efendim, tamam efendim, siz üzülmeyin efendim" diye iki fatihten bir insan sureti çıkmayacağına da anlamalıdır. Baltayı sert kayaya vurmuşlardır. Arkadan kurmalı Fatihler ekranları karartmış, bize ambargo koymuşlardır

"BAŞBAKAN'IN MHP'DEN ÖDÜ KOPMAKTADIR"

-Başbakan'ın MHP'den ödü kopmaktadır. Çünkü biz haklıyız, doğruyuz. Hainlerin bizi sevmemesi normaldir. 

-Milli irade hırsızları, istibdatçılar ister hiç haber vermesinler, gerekirse dağ bayır yurdumuzu baştan başa dolaşarak dimdik durşunumuzu dimdik anlatacağız. 

-Biz iradenin muhateşem sahibine koşacağız. 

-Bugün gündeme sızan tapelerin mahkeme kararına uygun yapıldığı ortadadır. Bundan Başbakan'ın sızlanmasına gerek yoktur. Bizzat Başbakan'ın mahremiyetine karşı olsaydı biz de karşı çıkardık. Başbakan'a o çok sevdiği sözlerle seslenmek istiyorum.

-Başbakan o kayıtlar özel değil Genel genel genel ahlaksızlığın daniskasıdır.Bizim sesimizi kısmak için çırpınmıştır. Şu an kesinlikle odasında başı ellerinin arasında terör estiriyordur. Kemal Sunal'ın filmindeki gibi Mazlum karakterinin kopyalarını yana döne arıyordur. Nereye gitse gözü bizdedir. Fas'tan bile "ALO Fatih" hattını aramıştır. Medyanın göçeğine dönen şahıs ise yayınımızı kesmiştir. 

-Özgür, tarafsız olması gereken medya Başbakan'ın takibi altına alınmış, bastırılmıştır. Karşı gelenler işten çıkarılmıştır. Başbakan manşetlerde neyin verilip verilmeyeceğinin çakma kararcısı olmuştur. 

İNTERNET DÜZENLEMESİ

-İnternetin mahkeme kararsız erişim sınırlaması yapılacaktır. Sanal medyaya kelepçe vuran bu anlayışın kabul edilebilir hiçbir yanı yoktur.

-İzlenilen yol hatalı ve kusurludur. Kişi hak ve hürriyetleri güvencede değilse demokrasiden bahsedilmez. Umuyoruz Cumhurbaşkanı Gül halka karşı sessiz kalmaz.

"BAŞBAKAN'IN AKLINDA ZORU YOKSA..."

-Halkıma sesleniyorum: Yalan ve cehalatle savaşmak için yürekli olmaktan yan başka şansımız yoktur. Başbakan'ın aklından zoru yoksa milletimizin gururuyla daha fazla oynamasın.