Bahçeli Canlı Yayında Kızdı

Bahçeli Canlı Yayında Kızdı

MHP lideri Devlet Bahçeli, Esenyurt'ta MHP'ye yönelik saldırıyla ilgili canlı yayında açıklama yaparken Medyaya çok sert yüklendi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gazetecilerin Esenyurt’taki saldırıyla ilgili sorularına cevap verdi. Bahçeli şunları söyledi:

Dün akşamdan bu yana bazı medya yöneticileri olayı karşıt görüşlü grupların çatışması ve adi bir suç gibi göstermek istemektedir. Bu karşıt gruplar kimlerdir. Üniversitede olay olur karşıt görüşlü gruplar, sokakta kavga çıkar karşıt görüşlü gruplar, miting meydanı karışır karşıt görüşlü gruplar…

Eğer MHP’ye yöneltilmiş saldırılarda karşıt gruplar olarak cümleye başlıyorsanız karşıt bir grup MHP’dir. MHP kendi kendine saldırmayacağına göre karşıt gruplar kimdir? Medya bu sorunun cevabını bulur, kamuoyuna doğru şekilde aktarırsa saygınlığı devam eder.

Bahçeli Canlı Yayında Medyaya Çattı - Video

MHP'NİN KARŞIT GRUBU, PKK VE MEDYADIR

Esenyurt’taki karşıt gruplar kimlerdir. Bana sorarsanız MHP ve ülkücüler ile medya ve PKK’dır. Bundan sonra MHP’nin karşıt grubu PKK ve medyadır. Hükümetten arayan olmamıştır. Sayın meclis Başkanı aramıştır, CHP’nin değerli milletvekilleri aramıştır. STK’lardana arayan olmuştur.

GÖKÇEK’İN SEÇİME KADAR 5 SUİKAST OALCAK İDDİASI

Melih Gökçek benim muhatabım değildir. Hangi suikastı kim nasıl yapacaksa onu da görmek isteriz. Melih Bey’in bu manada bir bilgisi varsa iktidarın yakın mensubudur, suikast bilgisine sahipse artık savcılar ve hakimler devrede olmadığına göre Başbakan “gel bakalım Melih kardeşim bu bilgiler ver emniyeti, harekete geçireyim” demesi lazımdır.