Bahçeli: Bu Soruyu Yok Sayıyorum

Bahçeli: Bu Soruyu Yok Sayıyorum

MHP lideri Devlet Bahçeli'ye 'Türkeş'in beni MHP'den atamazlar' sözü sorulunca muhabire kızdı. Bahçeli 'Bu soruyu yok farzediyorum' dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Bahçeli'ye Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık teklifini kabul ederek seçim kabinesine giren Tuğrul Türkeş soruldu.

"Bu soruyu yok farz ediyorum .Böyle sorulara gerek yok diyerek muhabire kızan Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan'a hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Bahçeli, gelen bir soru üzerine İpek Medya Grubu'na yönelik operasyonu da "Sermaye grupları üzerinde büyük tedirginlik yaratacak davranlışlar segileniyor. Bugün de bunun bir örneği yaşanıyor. Sonu hayırlı değildir" sözleriyle de değerlendirdi.

İPEK MEDYA GRUBUNA OPERASYON

Koza- İpek Medyaya yapılan operasyonu değerlendirmesi istenen Bahçeli, "Uzun zamandan beri Türkiye'de basın üzerinde çok büyük bir baskılar olduğu gibi sermaye grupları üzerinde de büyük tedirginlikler yaratacak davranışlar sergilenmektedir. Bunlardan bir kötü örnek bugün gerçekleşmiş oluyor. Bunu tasvip etmek mümkün değil. Bu gidişatın sonu da hayırlı olmayacaktır" diye konuştu.

"7 EYLÜL'DE HER ŞEY BELLİ OLACAK"

Partilerin hazine yardımı alamamasına ve MHP'nin miting programına ilişkin Bahçeli, "Bugün başvuruları alıyoruz. 59 günümüz kalıyor. Arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyor. 7 Eylül'de her şey belli olacak" dedi.

"BU GEÇİCİ BİR HÜKÜMET KARARLARI DA GEÇİCİ OLACAKTIR"

Seçim hükümetinin bakanlar kurulu toplantısı yapmasına ilişkin Bahçeli, "Bu geçici bir hükümet kararları da geçici olacaktır" dedi.