Bahçeli Başkanlık Divanı'nı Topladı

Bahçeli Başkanlık Divanı'nı Topladı

MHP, seçim sonuçlarından sonra ilk Başkanlık Divanı toplantısında yaptı. Bahçeli, oyların düşme nedenini AK Parti'nin "istikrar ve terör" vurgusu yapmasına bağladı.

MHP, bugün saat 18:00'da Başkanlık Divan Toplantısı yaptı. Toplantıda Bahçeli, bütün kadrolarının görevleri başında olduğunu belirterek, oylarının düşme nedenini AK Parti'nin "istikrar ve terör" vurgusu yapmasından kaynaklandığını belirtti.

"İSTİKRARSIZLIK VE TERÖR" VURGUSU

Partinin oy oranındaki ve milletvekili sayısındaki düşüşün masaya yatırıldığı toplantıda, söz konusu düşüşlerin AK Parti'nin "istikrarsızlık ve terör" vurgusu yapmasından kaynaklandığı değerlendirildi.

OY ORANINA SAYGI DUYACAKLAR

Toplantıda konuşan Genel Başkan Bahçeli, partinin tüm kadrolarının görevlerinin başında olduğuna işaret ederek, aynı kararlılıkla çalışmaya devam edecekleri vurgusunu yaptı. Seçim sonuçlarına ilişkin beklentilerinin daha yüksek olduğunu ifade eden Bahçeli, partinin aldığı oy oranına saygı duyacaklarını ve ona göre bir çalışma yapacaklarını aktardı.

İSTİFA GÜNDEMDE YOK

Toplantıda, milletvekili seçilemeyen genel başkan yardımcıları Sadir Durmaz ve Ruhsar Demirel ile Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu'nun Başkanlık Divanı'ndan istifasının gündeme gelmediği bildirildi.


20 Yaş Gençleşmek Artık Mümkün!
Bu Haber Saçı Beyazlayan İnsanoğlu için Müjde Sayılır!