Bağış'dan Anti Emperyalist Çıkış-VİDEO

Bağış'dan Anti Emperyalist Çıkış-VİDEO

Egemen Bağış'dan ABD Büyükelçisini ziyaret eden Kılıçdaroğlu'na gönderme...

Meclis'te 2014 Bütçe Kanunu tasarısının onaylanması sonrası AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış konuşma yaptı. Oldukça hararetli ve yüksek ses tonuyla konuşan Bağış, "Alnımız ak başımız dik" dedi ve göndermede bulundu.
ALNIMIZ AK BAŞIMIZ DİK
Bakan Bağış, haykırarak "Şundan herkes emin olsun; anlımız ak başımız dik. Ne muhalefet, ne iktidar milletvekillerinin hiçbirinin başına gelmesini arzu etmem. Ama şu anda bir kişilik ve itibar suikastiyle karşı karşıyayız. Bir çetenin Türkiye'de bir komployla Meclis'i, hükümeti, siyaset kurumunu lekelemesiyle karşı karşıyayız" dedi.


KILIÇDAROĞLU'NA GÖNDERME
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da göndermede bulunan Bağış, "Sayın milletvekilleri burası Türkiye Cumhuriyeti Genel Kurulu. Burası milletin. Başkaları gibi yabancı elçilerin rezidanslarında elçilerin huzuruna çıkmam" diye konuştu.
Hatırlanacağı üzere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sürpriz bir şekilde ABD Büyükelçiliği'nde Büyükelçi Francis Ricciardone ile öğle yemeğinde buluşmuş, basına kapalı gerçekleşen görüşmede 17 Aralık operasyonuna ilişkin fikir alışverişinde bulundukları öğrenilmişti.

 

Kaynak: Haber7

ALÇAK BİR KOMPLONUN PAÇASIDIR
Bakan Egemen Bağış, İstanbul merkezli operasyona ilişkin olarak, bugün yaptığı konuşmasında ise "Yapılan sorumsuz yayınlar tamamen yanıltıcı ve spekülatif bilgilere dayanmaktadır. Kasıtlı olarak üretilen bu senaryolar tamamen gerçek dışıdır, hayal ürünüdür ve alçakça bir komplonun parçasıdır" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haber7